Home Δυτική αθήνα ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΚΑΡΤΕΡΙ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ, ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΚΑΡΤΕΡΙ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ, ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΚΑΡΤΕΡΙ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ, ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ

0
0

Ανάστατη είναι η περιοχή του Καματερού τις τελευταίες ημέρες, μετά από επεισόδια και ξυλοδαρμό οπαδών δύο ομάδων. Σε συλλήψεις τριών ατόμων προχώρησε η Αστυνομία ενώ αναζητούνται ακόμη δύο.

 

Μάρτυρες ακόμη ενός άγριου οπαδικού επεισοδίου, έγιναν οι κάτοικοι του Καματερού, που ξεκίνησε από το κυνηγητό και κατέληξε στον ξυλοδαρμό δύο ατόμων.  
Την άμεση παρέμβαση ομάδας αστυνομικών του Τμήματος Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας προκάλεσε βίντεο-ντοκουμέντο που αναρτήθηκε στο facebook με τη συμπλοκή ομάδων νεαρών στην περιοχή του Καματερού.

Μετά από έρευνες των αρχών και μελέτης του βίντεο που αναρτήθηκε σε ομάδα του facebook ταυτοποιήθηκαν πέντε συμμετέχοντες στο επεισόδιο και ήδη συνέλαβαν τους τρεις και αναζητούν τους άλλους δύο.

 

Οι αρχές ερευνούν τη συμμετοχή της συγκεκριμένης ομάδας νέων, και σε άλλα ραντεβού με οπαδούς αντιπάλων ομάδων, μόνο και μόνο για να συγκρουστούν μεταξύ τους, να καταγράψουν τα πάντα σε βίντεο και να τα αναρτήσουν ως «τίτλους τιμής» στο διαδίκτυο.

Ήδη έχουν καταγράφει το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον 10 ανάλογες περιπτώσεις, κάτι που το θεωρούν ιδιαίτερα ανησυχητικό και προσπαθούν να βρουν τρόπους να προλαμβάνουν τέτοια ραντεβού ωμής βίας.

ΠΗΓΗ: zougla.gr, sputniknews.gr