Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΠΟΙΚΙΛΟ” ΚΑΙ ΣΤΟ Γ ‘ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΠΟΙΚΙΛΟ” ΚΑΙ ΣΤΟ Γ ‘ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΠΟΙΚΙΛΟ” ΚΑΙ ΣΤΟ Γ ‘ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ

0
0

Στην ανάπλαση του Γ’ Δημοτικού Γηπέδου στην Αγία Τριάδα και των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου “Ποικίλο” προχωράει ο Δήμος Πετρούπολης.

 

Ολική ανάπλαση στο Γ’ γήπεδο ποδοσφαίρου στην Αγία Τριάδα αλλά και στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου “Ποικίλο” θα κάνει ο Δήμος Πετρούπολης με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Στο Γ΄ Δημοτικό Γήπεδο θα αντικατασταθεί η περίφραξη, θα τοποθετηθούν νέοι προβολείς, ενώ θα αλλαχθεί και ο τεχνητός χλοοτάπητας. Συμπληρωματικά στην εργολαβία  θα γίνει νέα διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου ώστε να γίνει πιο ασφαλής για τους αθλούμενους. Επίσης θα κατασκευαστεί και τοιχίο από μπετόν περισυλλογής βραχών σε περίπτωση κατολίσθησης. Η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων αλλά και του τοιχίου θα γίνει από συνεργεία του δήμου.

Το συνολικό έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο, ώστε να δοθεί άδεια από την ΕΠΣΑ για την τέλεση αγώνων.

 

Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΠΟΙΚΙΛΟ”

Αναπλάσεις θα γίνουν σε όλα τα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ποικίλο. Και στα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου θα αλλαχθούν οι τεχνητοί χλοοτάπητες, ενώ θα τοποθετηθούν και καινούργιες μπασκέτες στα γήπεδα μπάσκετ. Τα δάπεδα θα αλλαχθούν στα γήπεδα μπάσκετ και τένις. Ακόμη θα γίνει και ανακαίνιση των εξωτερικών χώρων όπως βαψίματα και επιδιορθώσεις τοιχίων.