Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ 28ΧΡΟΝΗΣ Η ΕΛΑΣ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ 28ΧΡΟΝΗΣ Η ΕΛΑΣ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ 28ΧΡΟΝΗΣ Η ΕΛΑΣ

0
0

Βίντεο από κινητό που τράβηξε θαμώνας του νυχτερινού κλαμπ στην Πετρούπολη που κατήγγειλε τον βιασμό της η 28χρονη, φανερώνει τα πρόσωπα των φερόμενων βιαστών της.

 

Βίντεο από το κινητό θαμώνα του νυχτερινού κλαμπ και από ένα ακόμη που έχει καταγράψει τη φυγή των δύο ρομά, που φέρεται να έχουν βιάσει την 28χρονη, εξέτασαν οι αρχές και στην ουσία ταυτοποίησαν τα στοιχεία δύο δραστών και πλέον είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους.

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αστυνομία έχει στη διάθεσή της τα προφιλ των φερόμενων ως βιαστών, οι οποίοι είναι μέλη γνωστών οικογενειών Ρομά με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Ο ένας εκ των δυο Ρομά είναι γνωστός στα Άνω Λιόσια με το παρατσούκλι «Εσκομπάρ» και ο δεύτερος φέρεται να έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για άλλα αδικήματα.

Παράλληλα η 28χρονη  σε συμπληρωματική κατάθεση της έδωσε νέα στοιχεία κάνοντας λόγο για έναν εύσωμο και έναν πιο αδύνατο άνδρα, ηλικίας 25 χρονών περίπου. Σύμφωνα πάντα με τα όσα κατάθεσε στο κλαμπ στην Πετρούπολη ήταν τέσσερα ακόμη άτομα, τα οποία ήταν αυτόπτες μάρτυρες στον βιασμό της 28χρονης γυναίκας.