Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ

0
0

Στην κεντρική πλατεία της Πετρούπολης άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης που σήμανε την έναρξη της εορταστικής περιόδου

 

 

Με παιδικά χαμόγελα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Πετρούπολης, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου της πόλης, που σήμανε κι επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Κάτοικοι του Δήμου Πετρούπολης, απόλαυσαν το άναμμα του δέντρου, φωτογραφήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές με τους αγαπημένους τους!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, με τη σύμπραξη της οποίας πραγματοποιήθηκε η μεγάλη αυτή γιορτή, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι Φορέων της πόλης.

Το σήμα για τη φωταγώγηση έδωσε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα & Καλές Γιορτές, με Υγεία, Αγάπη & Χαρά.

 

 

Χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Νεολαίας Χρυσάνθη Παχίδου, η οποία κάλεσε μικρούς και μεγάλους να λάβουν μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στο κέντρο, αλλά και τις γειτονιές της πόλης.

 

 

Στην εκδήλωση υπήρχαν πολλές εκπλήξεις, με τον Άγιο Βασίλη τον Μολυβένιο Στρατιώτη και τα Ξωτικά, που υποδέχτηκαν και ψυχαγώγησαν τους παρευρισκόμενους με face painting, μπαλονοκατασκευές και ποικίλα δρώμενα, ενώ οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες του Δημοτικού Ωδείου και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην εορταστική ατμόσφαιρα.

Η όμορφη βραδιά συνεχίστηκε με το Optical Illusion show της πιανίστριας Έλενας Ξυδιά και κορυφώθηκε με τη συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη!