Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΨΗΛΑ: ΒΛΑΧΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΨΗΛΑ: ΒΛΑΧΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΨΗΛΑ: ΒΛΑΧΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

0
0

ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΒΛΑΧΟ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ» Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΣΙΜΟ ΟΤΙ ΤΟ 23% ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

 

 

Με ανακοίνωσή της η «Πετρούπολη Ψηλά» αναφέρει ότι ο Σίμος με το 23% δεν είναι δήμαρχος όλων των δημοτών αλλά μίας στρατευμένης κομματικής μειοψηφίας. Ενώ παράλληλα «φωτογραφίζει» την στήριξη στον Στέφανο Βλάχο.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ “ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΨΗΛΑ”

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας για τη μεγάλη τιμή που μας έκαναν, να κατατάξουν το συνδυασμό μας στην τρίτη θέση με μικρή διαφορά από τον δεύτερο συνδυασμό. Τους ευχαριστούμε που διάβασαν το πρόγραμμά μας και ενημερώθηκαν για τις απόψεις, τις ιδέες και τις θέσεις μας.

Από τον πρώτο γύρο των εκλογών προέκυψαν σαφή μηνύματα, τα οποία δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αγνοήσει. Ο Βαγγέλης Σίμος έλαβε το μικρότερο ποσοστό πανελλαδικά για απερχόμενη διοίκηση, που ανέρχεται σε μόλις 23%. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν υπήρξε ποτέ δήμαρχος όλων των δημοτών, αλλά μίας στρατευμένης κομματικής μειοψηφίας.

Εμείς ως συνδυασμός που έχει στόχο να εκφράσει όλους τους δημότες, υποστηρίζουμε μια διοίκηση πολυσυλλεκτική και πολυφωνική. Εάν βρισκόμασταν στη δεύτερη θέση, θα ζητούσαμε αντίστοιχα τη στήριξη των υπολοίπων συνδυασμών, ώστε να απεγκλωβίσουμε την πόλη από το τέλμα και με όρους απόλυτης διαφάνειας, να κριθούμε για το έργο και την προσφορά μας.

Ζητούμε από τους πολίτες:

«Να πάμε όλοι μαζί»

«Να πάμε μπροστά»

«Να κάνουμε μια νέα αρχή»

«Να πάμε την Πετρούπολη Ψηλά»