Home Σπορ Ποδόσφαιρο: Χωρίς ουσία ο Ατρόμητος, 0-2 από ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Χωρίς ουσία ο Ατρόμητος, 0-2 από ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο: Χωρίς ουσία ο Ατρόμητος, 0-2 από ΑΕΚ

0
0

Η ουσία έλειπε από το παιχνίδι του Ατρομήτου και αυτό στοίχισε την εντός έδρας ήττα με σκορ 0-2 από την ΑΕΚ με γκολ του Τζαβέλλα και του Τσούμπερ.  

Με ένα γκολ του Τζαβέλλα στο πρώτο μέρος και ένα του Τσούμπερ στο δεύτερο, η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι, με την ομάδα του Κόλμαν να μένει χωρίς νίκη για πέμπτη αγωνιστική. Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του Κρις Κόλμαν. Ο Ατρόμητος απείλησε την ΑΕΚ με μία εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ στο 3ο λεπτό. Αυτή ήταν και η μοναδική σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, που είχαν μία ανούσια κατοχή με την ΑΕΚ, όμως να κλείνει καλά τους χώρους και αποκλείει κάθε κίνδυνο για την εστία της.

Στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία, η ΑΕΚ κατάφερε άνοιξε το σκορ. Ο Μάνταλος έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, ο Λιβάι Γκαρσία έκανε άψογο κοντρόλ, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και σούταρε, ο Γιαννιώτης έβγαλε σε πρώτο χρόνο, ωστόσο ο Τζαβέλλας πήρε το «ριμπάουντ» και με ένα σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου και έκανε το 1-0 για την Ένωση στο 22ο λεπτό.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να γίνουν επικίνδυνοι.

Μόλις στο 51ο λεπτό η ΑΕΚ σημείωσε και το 0-2. Ο Ρότα έβγαλε  μεγάλη μπαλιά στον Γκαρσία κι αυτός με τη σειρά του έκανε μία άψογη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Τσούμπερ πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του!

Στο 65ο λεπτό ο Μουνίθ αποβλήθηκε και άφησε τον Ατρόμητο με δέκα ποδοσφαιριστές.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Χαρίσης (83’ Ερλινγκμαρκ), Ντένις, Καρτάλης (63’ Σπιριντόνοβιτς), Μουνίθ, Μπεντινέλι (78’ Κλωναρίδης), Κουλούρης.

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι (75’ Σιμόες), Λε Ταλέκ, Μάνταλος (52’ Γέβτιτς), Γκαρσία (63’ Μισελέν), Τσούμπερ (63’ Άμραμπατ), Ανσαριφάρντ (76’ Αραούχο).