Home Πετρούπολη ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 20 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ… ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ!
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 20 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ… ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ!

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 20 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ… ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ!

0
0

Η ΔΗΚΕΠΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΤΡΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΤΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Στην πρόσληψη 20 ατόμων για τη λειτουργία των κυλικείων κατά τη διενέργεια του «Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας» που όμως δεν θα πραγματοποιηθεί προχωράει η ΔΗΚΕΠΕ.

Το συγκεκριμένο προσωπικό με ειδικότητες βοηθητικό προσωπικό (Υ.Ε.) (έως 19 άτομα) και συντηρητής εγκαταστάσεων (έως 1 άτομο) θα χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία των κυλικείων του κλειστού Θεάτρου Πέτρας λόγω του κορονοϊού.

Επίσης ακόμη 11 προσλήψεις βοηθητικού προσωπικού και χειριστών μηχανών προβολής θα γίνουν για τη λειτουργία του «Θερινού Κινηματογράφου».

Τέλος 4 ακόμη προσλήψεις θα γίνουν για φύλαξη εγκαταστάσεων, που από ότι μάθαμε η μία είναι επίσης για το Θέατρο Πέτρας, το οποίο θα παραμείνει κλειστό και δεν χρήζει ανάγκη φύλαξης, όπως δηλαδή συμβαίνει και τους χειμερινούς μήνες!

Δεν ξέρουμε αν εκ παραδρομής έγινε η συγκεκριμένη ανακοίνωση και αν έχει ισχύ ή αν αποσυρθεί πάντως έχει αναρτηθεί από χθες (11/5) στη Διαύγεια και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση στα γραφεία της ΔΗΚΕΠΕ μέχρι τις 15 Μαΐου. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για δίμηνη απασχόληση.
Αν υπάρχει κάποιο λάθος αναμένουμε απαντήσεις από την ΔΗΚΕΠΕ ή από της εποπτεύουσα αρχή