Home Σπορ Πρώτη νίκη για Κεραυνό, 3-1 τον ΑΟ Κωφών
Πρώτη νίκη για Κεραυνό, 3-1 τον ΑΟ Κωφών

Πρώτη νίκη για Κεραυνό, 3-1 τον ΑΟ Κωφών

0
0

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Κεραυνός Πετρούπολης. Η ομάδα του Μίμη Μπρούσαλη επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Κωφών.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Κεραυνό ο Ζώης Καταγής, ο οποίος σκόραρε δις και ουσιαστικά οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Καταγής στο 41’. Ο έμπειρος φορ «έκλεψε» τη μπάλα από τους αντίπαλους αμυντικούς και με ένα δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Ο ΑΟ Κωφών έφερε το ματς στα ίσια στο 67’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαρούχα, Στο 77′ ο Καταγής με γυριστό κεραυνοβόλησε την αντίπαλη εστία για το 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γερολυμάτος, που νίκησε σε τετ-α-τετ τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Κεραυνός Πετρούπολης (Μίμης Μπρούσαλης): Καβουρίνος, Αρβανιτάκης, Καλογερόπουλος, Γκανέτσος, Φανός, Κυριάκος, Κωτσιόπουλος (90’ Δασκαλάκης), Κρομμύδας (72’ Δουλκέρογλου), Γερολυμάτος, Κοτσαμπάς (62’ Μυρτσιώτης), Καταγής (85’ Πασχάλης).

ΑΟ Κωφών (Μανώλης Αργυρόπουλος): Κουρέας Α., Ντιάμπι, Τσαγδής, Χάλαρης, Γκλίνι, Τσαμπράς, Κουρέας Γ. (81’ Γεωργιόπουλος), Κικκίνου (65’ Τσαρούχας Η.), Γκοτζαμάνης, Αργυρόπουλος (54’ Βασιλακόπουλος), Τσαρούχας Ν. (46’ Βιλαδέρης).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ NFSTUDIOSPORTS.GR