Home Σπορ Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου!
Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου!

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου!

0
0

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο πέτυχε η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου κερδίζοντας με 9-7 εκτός έδρας τον ΑΝΟ Γλυφάδας!

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη, ξεκίνησαν πολύ δυνατά αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο τους (0-2) και με όπλο την πολύ καλή άμυνα είχαν τον πλήρη έλεγχο και στην δεύτερη περίοδο (2-4). Όμως, ορισμένα αβίαστα λάθη επέτρεψαν στην ομάδα της Γλυφάδας να φέρει τον αγώνα στα ίσια (5-5) και στο τελευταίο 8λεπτο «μίλησε» η ποιότητα των παικτών του Περιστερίου που με επιμέρους σκορ 2-4 έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη-πρόκριση που τους έδωσε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος…

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 0-2, 2-2, 3-1, 2-4.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Μαυρωτάς, Δήμου, Γαλάνης, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου 1, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς 2, Μιγιούσκοβιτς, Ηλιόπουλος, Μπελέσης 1, Πούρος 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 2, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας 1, Παπασηφάκης 2, Τοράκης 1, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Αν.

Λούδης: «Η ποιότητα των παικτών έκανε τη διαφορά»!

Μετά το τέλος του αγώνα και την πρόκριση της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου στα προημιτελικά του θεσμού, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε από την αρχή. Δύσκολο και κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες που παίζουν τον ρόλο τους σε τέτοιες αναμετρήσεις. Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά όχι από την εμφάνιση μας».

Και ο τεχνικός του ΓΣΠ, συνέχισε: «Παρόλο που υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος σ’ ένα νοκ άουτ παιχνίδι, η ομάδα μας ήταν ήρεμη και ώριμη παίζοντας αρκετά καλά. Όμως, ειδικά στο τρίτο 8λεπτο κάναμε ορισμένα αβίαστα λάθη που επέτρεψαν στον αντίπαλο μας να πλησιάσει και να μας ισοφαρίσει. Στο τέλος η ποιότητα των παικτών μας έκανε την διαφορά και φτάσαμε σε μια πολύ σημαντική νίκη». Όσο για τη συνέχεια στο Κύπελλο, αρκέστηκε να πει: «Τώρα περιμένουμε την κλήρωση για τα προημιτελικά του θεσμού. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να φτάσουμε ως το τέλος».