Home Πετρούπολη ΣΤΕΦ. ΒΛΑΧΟΣ: ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ!
ΣΤΕΦ. ΒΛΑΧΟΣ: ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ!

ΣΤΕΦ. ΒΛΑΧΟΣ: ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ!

0
0

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΦΥΛΗ

 

Τη συνέντευξη του Γιώργου Πατούλη στον Ελεύθερο Τύπο που αναδημοσίευσε ο ΜΑΧΗΤΗΣ, σχολίασε με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, χαρακτηρίζοντας τις θετικές!

Ο κ. Βλάχος έγραψε: «Σε θετική κατεύθυνση οι Δηλώσεις Πατούλη. Υπαρχουν ήδη το Γραμματικό και η Κερατεα ας ενεργοποιηθούν. Το μεγάλο ζητούμενο βέβαια παραμένει η επέκταση του εργοστασίου της ΕΜΑΚ , ως και το πόρισμα της έρευνας Asprofos που ακόμη δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα».

Αυτό ήταν το σχόλιο του Δημάρχου Πετρούπολης στην απάντηση του κ. Πατούλη στην ερώτηση «πότε θα κλείσει η Φυλή». Ο Περιφερειάρχης Αττικής απάντησε: «Σύντομα θα ανακοινώσουμε πότε και που θα κατασκευαστούν οι απαραίτητες νέες Μονάδες Επεξεργασίας Απορριμμάτων, ενώ θα συνεχίζουμε την αναζήτηση συμπληρωματικών λύσεων για ΜΕΒΑ, ΜΕΑ, ΧΥΤΥ, σύμφωνα με τον ισχύοντα και το μελλοντικά αναθεωρημένο ΠΕΣΔΑ. Στόχος μας είναι να έχει καταργηθεί ο πράσινος κάδος και να υπάρχουν μόνο χωριστά ρεύματα από Διαλογή στην Πηγή. Αυτός ο στόχος είναι δυνατόν να επιτευχθεί έναν χρόνο πριν από την απαίτηση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για χωριστή συλλογή όλων των βιοαποβλήτων, που είναι η 31-12-2023. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά ο ΧΥΤΑ Φυλής θα μπορεί να σταματήσει να δέχεται σύμμεικτα απορρίμματα».