Home Σπορ Στο 2-2 έμειναν Ηρακλής Περ. και Κεραυνός Πετρ.
Στο 2-2 έμειναν Ηρακλής Περ. και Κεραυνός Πετρ.

Στο 2-2 έμειναν Ηρακλής Περ. και Κεραυνός Πετρ.

0
0

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο γήπεδο του Ηφαίστου, με τον Ηρακλή Περ. και τον Κεραυνό Πετρ. να αναδεικνύονται ισόπαλοι σε 2-2.

Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη κλασσικές ευκαιρίες. Στο 12’ ο Πούλιος με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά στο 29’ ο Μότσκα με κοντινό σουτ και έπειτα από τραγικό λάθος του Καρακωνσταντή έφερε το ματς στα ίσια. Στο 34′ ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Παπαβασιλείου απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Τζαβάρα. Έτσι, στο 40′ ήταν η σειρά του Κεραυνού να κερδίσει πέναλτι, όταν ο Γιαννακόπουλος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μότκσα, είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοτσαμπάς, ο οποίος και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη και ενώ ο Κεραυνός είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Ηρακλής ήταν αυτός που ίεσε για την ισοφάριση, είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Πούλιου και έφτασε τελικά στην ισοφάριση με τον έμπειρο φορ στο 80′. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κεραυνός έμεινε και αυτός με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καλογερόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ηρακλής Περιστερίου (Πασχάλης Χλοψιούδης): Καπιτζώνης, Μπαλούτσος (76’ Αρματάς), Καρακωνσταντής, Καπελάκης, Γιαννακόπουλος, Σιώλος, Φιλιππάκης (69’ Αρχοντούλης), Τζαβάρας, Πούλιος, Κατσουγιάννης, Δρουγουνάκης (60’ Καπελάκης).

Κεραυνός Πετρούπολης (Μίμης Μπρούσαλης): Παπαβασιλείου, Φανός Χ., Καλογερόπουλος, Γκανέτσος, Φανός Αλ. (57’ Πασχάλης), Κυριάκος (62’ Θεοδώρου), Μότσκα, Κρομμύδας (80’ Μυρτσιώτης), Γερολυμάτος, Κοτσαμπάς (75’ Δουλκέρογλου), Κωτσιόπουλος.

  • Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία του Μίμη Μπρούσαλη με τον Κεραυνό Πετρούπολης. Ο νεαρός τεχνικός έλυσε την συνεργασία του με τον σύλλογο, έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον Ηρακλή Περιστερίου. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν από κοινού στο διαζύγιο και πλέον, οι άνθρωποι του Κεραυνού βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ nfstudiosports.gr