Home Σπορ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΔΙΤΣΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΔΙΤΣΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΔΙΤΣΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

0
0

Ο Κώστας Δαδίτσος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων στην Κηπούπολη και τη νέα περίοδο στην Α’ κατηγορία.

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Περιστερίου αναφέρει ότι: «Το Δ.Σ. του Α.Ο ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Ακαδημίας και Α΄ ομάδας Κώστα Δαδίτσο».

Ο Κώστας Δαδίτσος, είναι από τους στενούς συνεργάτες του προπονητή της Κηπούπολης Δημήτρη Φιλίππου, και πιστώνεται ένα σημαντικό μερίδιο στην άνοδο της ομάδας.

Ο Κώστας Δαδίτσος μίλησε για την πετυχημένη πορεία της ομάδας: «Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά για το σύλλογο, που εν τέλει κατέληξε στην μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Α’ κατηγορία θέλω να μοιραστώ με όλους σας την χαρά μου για αυτή την επιτυχία!

Νιώθω την ανάγκη αυτή γιατί για μένα η Κηπούπολη είναι ένας σύλλογος που με εμπιστεύθηκε τόσο σαν ποδοσφαιριστή στο παρελθόν όσο και σαν προπονητή τερματοφυλάκων τη χρονιά που πέρασε και οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στους ποδοσφαιριστές και στους φιλάθλους της ομάδας έναν προς ένα και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον άνθρωπο (πάνω απ’όλα), συμπαίκτη, φίλο και προπονητή της ομάδας Δημήτρη Φιλίππου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να είμαστε μαζί στο τιμόνι της ομάδας.

Η εμπιστοσύνη είναι κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή και το σίγουρο είναι ότι δεν είναι δεδομένη αλλά κερδίζεται»!