Home Σπορ ΤΥΦΩΝΑΣ Ο ΑΟ ΙΛΙΟΥ, ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΙΑΣΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ.
ΤΥΦΩΝΑΣ Ο ΑΟ ΙΛΙΟΥ, ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΙΑΣΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ.

ΤΥΦΩΝΑΣ Ο ΑΟ ΙΛΙΟΥ, ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΙΑΣΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ.

0
0

ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Ο ΑΟ ΙΛΙΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ!

Ο ΑΟ Ιλίου πέρασε με νίκη από την έδρα των Σουρμένων, ενώ Ιάσωνας και Ολυμπιακός Λ. ηττήθηκαν από Ρουφ και Άγιαξ Τάυρου αντίστοιχα.

 

ΤΥΦΩΝΑΣ Ο ΑΟ ΙΛΙΟΥ, 3-0  ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε ο ΑΟ Ιλίου, που παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο επικράτησε με το εμφατικό 3-0 επί των Σουρμένων.

Ετσι, έφτασε τους 16 βαθμούς πετυχαίνοντας την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη και πανηγυρίζοντας τρίποντο μετά από 9 ματς. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν για 4ο συνεχόμενο ματς και έμειναν στους 24 βαθμούς, και θα πρέπει να προσέξουν πολύ για να μη μπλέξουν σε μεγάλες περιπέτειες.

Το ξεκίνημα του ματς δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο 20λεπτο εκμεταλλευόμενοι τα πολλά αμυντικά προβλήματα των φιλοξενουμένων είχαν τον έλεγχο του ματς. Στη συνέχεια όμως ο κόουτς Γιώργος Τζώτζης άλλαξε το σχήμα της ομάδας και παίζοντας με τρεις στο κέντρο της άμυνας «κλείδωσε» τον αντίπαλο του, και οι φιλοξενούμενοι παίζοντας άριστα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, αλλά και φανερώνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα έφτασαν στη μεγάλη νίκη. Θα μπορούσαν μάλιστα να πετύχουν κι άλλα γκολ, αλλά ο καταπληκτικός γκολκίπερ Λέτσο έσωσε πολλές φορές την εστία του.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 8′ για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Φωστέρη να περνάει μόλις άουτ. Στο 35΄οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν, όταν ο Αγκαλίου βρέθηκε απέναντι στον Λέτσο, αλλά ο τελευταίος επενέβη σωτήρια. Το σκορ άνοιξε στο 39′ όταν ο Αγκαλίου και πάλι βρέθηκε απέναντι στον Λέτσο, ο τελευταίος απέκρουσε και πάλι, αλλά ο Αγκαλίου με νέα προσπάθεια έκανε το 0-1. Στο 45′ ο Λέτσο έσωσε και πάλι την εστία του προ του Ρόκο.

Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοση τους, και στο 56′ το σουτ του Γκρίφισια πέρασε άουτ. Στο 60′ έγινε το 0-2 με μια εκπληκτική ομαδική ενέργεια. Συγκεκριμένα ο Αγκαλίου με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Ευαγγέλου, αυτός με έξοχο γύρισμα βρήκε τον Ρόκο που με άψογο πλασέ έκανε το 0-2. Στο 67′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Φωστέρη, ενώ στο 80′ ο Λέτσο έσωσε και πάλι την εστία του σε σουτ του Γκρίφισια. Στο 87′ η τελευταία προσπάθεια των γηπεδούχων να ξαναμούν στο παιχνίδι, αλλά το σουτ του Φωστέρη πέρασε άουτ, ενώ στο 89′ ο Γκρίφισιας ολοκλήρωσε ιδανικά μια ακόμη αντεπίθεση και με άψογο πλασέ έκανε το 0-3. Μάλιστα λίγο έλειψε στο 90+1′ να πετύχουν κι άλλο γκολ οι φιλοξενούμενοι αλλά ο Λέτσο είπε και πάλι «όχι» σε σουτ του Ρόκο.

 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λέτσο, Μερετσόλιας ( 85′ Γαβαλάς), Χιώτης, Χριστόπουλος, Κουμπαρούλης, Κλωνάρης, Φωστέρης, Τουλουβασίλης, Φατσέας, Φέρτης (63′ Μαρινάκης), Παπαδάκης.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Δρόσος, Μεχμέτι (31′ λ.τ. Ευαγγέλου),Νάτσης (87′ Καραγιώργης), Δαούτης, Πλάκας, Βλάμης (46′ Γκρίφισιας), Βουρλής, Καλογέρης (83′ Κίτσας), Ρόκο, Λερούτσος, Αγκαλίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην φιλοξενία των Σουρμένων στο μεταξύ τους παιχνίδι εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Ιλίου.

Αναλυτικά:  «Ο πρόεδρος του ΑΟ Ιλίου Μπάμπης Λερούτσος, τα μέλη του ΔΣ καθώς και όλοι οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο των Σουρμένων, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τη διοίκηση καθώς και όλους τους ανθρώπους των Σουρμένων για την πραγματικά άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν.

Τέτοιες συμπεριφορές προάγουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αναδεικνύουν το πραγματικό πνεύμα του αθλητισμού.

Ευχόμαστε στην ομάδα των Σουρμένων καλή συνέχεια, και μακάρι να μας δοθεί η ευκαιρία να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία».

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΛΙΟΝ Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ, 2-1 ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ

Πολύ  σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ΠΑΟ Ρουφ, που νίκησε στο Ιλιον τον Ιάσωνα με 2-1.

Έτσι ανέβηκε στην 10η θέση με 22 βαθμούς, ενώ ο Ιάσωνας με 13 βαθμούς έμεινε στην 15η θέση.

Ο Κολοβός με πέναλτι στο 6′  έκανε το 0-1, και ο Τεττέη στο 61′ πέτυχε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 87′ σε 1-2 με τον Βασιλάκο Η..

 

ΙΑΣΩΝΑΣ: Στουραϊτης, Παναγιωτίδης, Καράμπελας (84′ Γλέζος), Βασιλάκος Η., Βασιλάκος Β., Αθανασόπουλος, Κρέτσι (66′ Καραμήτος), Ασλανίδης (78′ Ελεύθερος), Μιχάλης (32′ Δουγιέκος), Τσάτσα, Λουβερδής.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Μπένας, Αλευρής, Τριανταφύλλου, Μπιρμπίλης, Τύρπος, Χατζηαθανασίου, Κολλιός (85′ Λαγκαδινός), Τεττέη (78′ Κοτσίκος), Κολοβός (84′ Χατζηγιαννακός), Ζευκιλής (60′ Καρυπίδης).

 

ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 2-1 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΙΟΣΙΩΝ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Αγιαξ Ταύρου ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και νίκησε τον Ολυμπιακό Λιοσίων με 2-1, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ετσι ανέβηκε στην 11η θέση με 20 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στην 5η θέση με 29.

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων προηγήθηκε στο σκορ στο 22′ με τον Βιτωράτο, Στο 41′ ο Γούλας με κεφαλιά έκανε το 1-1, και στο 71′ ο Ερμάλ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

 

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ : Κορδάς, Καραμπάς, Μπούρσαλης, Καβαλάρης, Τσούτσουρας, Σερδενές, Ερμάλ, Κλειδής (30′ λ.τ. Μπράχο), Βουλωμένος (65′ Μπάσα), Σκόρδος (55′ Γασπαράκης), Γούλας (85′ Γεωργακόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Αδαμόπουλος, Βιτωράτος (55′ Καραμπίνης), Φραγκόπουλος, Παπαδόπουλος (65′ Κυριάκης), Τριανταφυλλίδης, Πατέλης, Πουρσανίδης (80′ Λαμπρόπουλος), Κοτούλιας, Καραχάλιος, Κάϊδος (73′ Γκαβζίδης), Αθανασιάδης.