Home Σπορ Χαϊδάρι και Αγία Ελεούσα τα «διπλά» της αγωνιστικής
Χαϊδάρι και Αγία Ελεούσα τα «διπλά» της αγωνιστικής

Χαϊδάρι και Αγία Ελεούσα τα «διπλά» της αγωνιστικής

0
0

Το Χαϊδάρι και η Αγία Ελεούσα πήραν σημαντικές νίκες εκτός έδρας , ενώ ΑΟ Περιστερίου και Φοίνικας έμειναν στην ισοπαλία. Τέλος ο Ήφαιστος ηττήθηκε στην Ηλιούπολη στα σημαντικότερα παιχνίδια των ομάδων της Δυτικής Αθήνας.

 

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΧΑ’Ι’ΔΑΡΙ ΜΕ 2-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Την πρώτη του νίκη πήρε το Χαϊδάρι επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας επί του Χαλανδρίου. Οι νικητές έχουν και ένα ματς λιγότερο, ενώ οι γηπεδούχοι υπέστησαν την τρίτη ήττα τους σε ισάριθμα ματς.
Στο 39’ ο Τσαγκάρης με προβολή άνοιξε το σκορ και στο 76’ ο Παληγεώργος με ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το τελικό 0-2.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Μολφέσης, Κλήμης, Δαρδαμάνης, Θανόπουλος, Στυλιανόπουλος, Γεωργαμλής (73’ Πατσιαβούρας), Λουκάς (77’ Καρώνης), Νησωτάκης, Θύμιος (67’ Τσιριγώτης), Βενάρδος, Κανέλλος (34’ λ.τ. Μουρούτης).

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Πλούμπης (86’ Καρίμαλης), Νταλλής, Μηλιώνης, Κλουβάτος, Καμπεράι (62’ Κοτσολάκος), Τσαγκάρης, Χριστούλης, Παληγεώργος (79’
Κοπανάς), Μουρεζίνης (73’ Γαλάνης), Τσιρκινίδης.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (1-1)

Μοιράστηκαν τους βαθμούς ΑΟ Περιστερίου και Φωστήρας Ηλιούπολης, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.
Ετσι και οι δύο παραμένουν χωρίς νίκη, με τους γηπεδούχους να φέρνουν τη δεύτερη ισοπαλία με το ίδιο σκορ στην έδρα τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό έχοντας και ένα ματς λιγότερο.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8’ με πλασέ του Τσοπανά και στο 71’ ο Φάρος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Θεοδωράκης, Σετελάρι, Αναγνωστόπουλος, Μπούζας, Αννιτσάκης, Τσέργας, Λέτσι, Κόκα (75’ Ρίζος), Τσοπανάς, Λειβαδάς, Ζιάμπρας (66’ Κουσούκου).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Μωραΐτης, Παπίγκου, Ασωνίτης, Μπαρδάκης, Βουλτσίδης, Γιαννακόπουλος, Τσαπούρας (46’ Κωστελέτος), Σάχου (87’ Βενέτι), Κουτσοβέλης (85’ Κυριαζής), Φάρος, Μίντζιος (46’ Αϊβάζης).

 

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ Η ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, 2-0 ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ

Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς η Διάνα Ηλιούπολης νίκησε τον Ηφαιστο με 2-0 και πήρε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ έχει και ένα αναβληθέν. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς, και παραμένουν με 1 βαθμό, έχοντας κι αυτοί ένα ματς λιγότερο.
Στο 13’ο Κετσετζόγλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 90+2’ με σουτ ο Χρήστος Μπαλαφούτης.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κόρρας, Ζουμπουνέλης, Νίκολι, Γιαννουλάκης, Ντζαβίδας, Καλουδιώτης, Κουτρούλης (72’ Ζιώγας), Βλάχος (72’ Αναστασίου), Κωτσοβός (72’ Χριστόπουλος), Καλλέργης, Κετσετζόγλου (80’ Χ. Μπαλαφούτης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : Σεράφης, Ζαγκλής (78’ Μαργαρώνης), Σφίχτης, Φειδαίος, Ντάτση, Ζαφειράτος, Βλασσόπουλος (72’ Καλκανάκος), Νίκου, Νησαριώτης, Βελλιανίτης, Παπαχριστόπουλος (58’ Τσιάνος).

 

ΣΕΦΤΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, 2-1 ΤΗ ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου πέτυχε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε επί της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς, και έτσι υπέστησαν την τρίτη ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια.
Στο 10’ ο Φούρλας άνοιξε το σκορ και στο 70’ ο Αλεβίζος με σουτ έκανε το 2-0. Το τελικό 2-1 σημείωσε στο 82’ ο Καλλιοντζάκης.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑ’Ι’ΔΑΡΙΟΥ: Ρούμπας, Δράμης (85’ Μαρινάκης), Κορδάς (82’ Αγγέλου), Ρόπας, Φατιόν, Μπανιάς, Αλεβίζος, Σούφλας, Μπάτσι (72’ Ζώγκος), Κούτρος, Φούρλας (65’ Μπάκας).

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Καβακλής, Ποζίδης, Λυκουρόπουλος, Τσολάκος, Στρέφι, Σωτηρόπουλος, Γιαννούλης (80’ Κόνιαρης), Μινάι, Καλλιοντζάκης, Βλαχάκης (75’ Μιχαλακόπουλος), Σπυρόπουλος (60’ Μαυρέλης)

Η ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 3-2 ΤΟΝ ΖΕΦΥΡΟ

Σε ένα ακόμη αγώνα θρίλερ η Ανθούπολη νίκησε τον εξαιρετικό Ζέφυρο με 3-2 και έφτασε τους 7 βαθμούς.
Στο πρώτο μέρος ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, με 4 γκολ να σημειώνονται μέσα σε 12 λεπτά. Ο Ρεζτσόβ στο 25′ με πέναλτι έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι σε 1-1 στο 29′ με τον Χολέβα. Ο Κυριαζής στο 31′ ξαναέβαλε μπροστά την Ανθούπολη κάνοντας το 2-1, αλλά ο Ζέφυρος απάντησε εκ νέου στο 37′ και με τον Δουλιόγλου έκανε το 2-2.
Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχπι κυριάρχησαν και κατάφεραν να πάρουν τελικά τη νίκη στο 70′ όταν ο Ρεζτσόβ με το 2ο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Κοσκινάς, Τσιμώτας (46′ Δούκας), Ρουμελιωτάκης, Κωνσταντινίδης, Τομπουλίδης, Λέκκας, Ρεζτσόβ (90′ Τσούκης), Δούμας, Πυλαρινός (75′ Μελέτης), Κυριαζής, Στρείδης (80′ Παππάς).
ΖΕΦΥΡΟΣ: Παρασκευόπουλος, Τονικιάν (65′ Χρυσοχο’ί’δης), Γριμάνης, Λιόντος, Παυλίδης, Δουλιόγλου, Χολέβας (46′ Πέττας), Μαρτιμιανάκης (46′ Αλεξόπουλος), Λιβέρης (80′ Πλατανίτης), Παπαμιχαήλ, Μπούσης.

 

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 4-1 ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Μεγάλη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές σημείωσε η Αγία Ελεούσα με 4-1 εκτός έδρας υποχρεώνοντας το Καματερό στην πρώτη του ήττα.

Η Αγία Ελεούσα μπήκε στο αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να αλλάξει το κακό κλίμα που πήγαινε να διαμορφωθεί μετά τις ήττες τις δύο πρώτες αγωνιστικές και τα κατάφερε!

Άνοιξε το σκορ στο 18′ με πλασέ του Σκεπετάρη. Στη συνέχεια χάνει αρκετές φάσεις για δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά ήρθε από τον ίδιο παίκτη στο 56′ με σουτ. Το Καματερό που προσπαθεί να αντιδράσει βρίσκεται στο “καναβάτσο” στο 63′ όταν με κεφαλιά ο Ρούσσος σημειώνει το 3-0.
Στο 71′ το Καματερό μειώνει σε 3-1 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Παππάς και κέρδισε ο Κολοκοτρώνης. Αυτό όμως δεν άλλαξε την έκβαση του αγώνα με τον Γιαννόπουλο να δίνει τη χαριστική βολή στους γηπεδούχους στο 81′ σημειώνοντας το τελικό 4-1.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Παπαίωαννου, Ανδριτσόπουλος (55΄ Κολοκοτρώνης), Χαντζίτσε, Μπίμπιζας, Παππάς, Δημητρόπουλος (63΄ Χαρατσάρης), Τσιργιώτης, Πετανάϊ, Παναγιωτόπουλος (46΄ Σωτηρόπουλος), Χαιρετάκης.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζαφειρόπουλος, Παπαδόπουλος, Αγουρίδας, Κατσικογιάννης (81΄ Αθανασίου), Τσολάκος (75΄ Μουσούρης), Λάππας, Κακαβάς, Σκεπετάρης (90΄ Ασλάνογλου), Σιδέρης (46΄ Μακρής Αγγ.), Γιαννόπουλος, Ρούσσος.

 

ΣΤΟ 0-0 ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΑΘΗΝΑΪΔΑ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αθηναϊδα και Φοίνικας Περ. που έμειναν στο 0-0. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν πιο επικίνδυνοι μπροστά στην εστία του Μυλωνά, χωρίς όμως να καταφέρουν να την παραβιάσουν.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και ελαφρώς ήταν καλύτεροι, απειλώντας κυρίως από στημένες φάσεις. Την ευκαιρία του αγώνα όμως έχασαν και πάλι οι γηπεδούχοι στο 70’ όταν ο Μυλωνάς απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ Γεωργίου που εκμεταλλεύτηκε μια αναταραχή στην άμυνα του Φοίνικα.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Λογοθέτης, Κόντης, Τριανταφυλλίδης, Ρόκος, Κατσούδας, Παπαθανάσης, Αρναρέλλης (84’ Κανδαλέπας), Χρονόπουλος (60’ Δουδουμόπουλος), Λυερός (46’ Ντιντίφας), Φίλος (71’ Βαγγέλης), Γεωργίου

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.: Μυλωνάς, Καναρέσος, Κούλα, Λάσκαρης, Λιαγκότης Α., Μίλε (25’ Ναϊρης), Λιαγκότης Γ. (88’ Ραυτόπουλος), Σταμάτης (90’ Φιλόπουλος), Ν’Ντιαγέ, Ρώιμπας

 

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ 3-1 ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΖΩΓΡ.

Με σκορ 3-1 ο Ηρακλής Περ. επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΟΚ Ζωγράφου, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο Πούλιος ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του στο 39’ και 59’. Ο Κωνσταντίνου μείωσε σε 1-2 στο 73’.
Το τελικό 3-1 σημείωσε με πέναλτι ο Μουράτης στο 90’, ενώ αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα ο Σώκλας.

Ο Ηρακλής Περιστερίου μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στην 4η θέση με 7 βαθμούς (2-1-0, 5-2 γκ.)
Ο ΠΑΟΚ Ζωγράφου μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στην 15η θέση με 0 βαθμούς (0-0-3, 1-7 γκ.)

ΠΑΟΚ ΖΩΓΡ.: Ξενιτίδης, Σούλκο (76’ Κανιώρης), Χαραλαμπόπουλος (46’ Μάχας), Σώκλας, Μπίτι (37’ Πρέντζας), Σχοινάς, Κάτσα, Τσουμάνι, Μάργας (46’ Μαγγασιάνος), Κωνσταντίνου, Τριάντος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ: Παπαβασιλείου, Δρουγουνάκης, Νίτας (56’ Βασιλείου), Σταλμπουτζής, Γιαννακόπουλςο, Σιώλος, Κιούσης (56’ Καρακωνσταντής), Τζαβάρας (65’ Μήτρος), Ζαγκόβας, Μουράτης (90’ Πάνος), Πούλιος.

 

ΖΕΥΓΑΡΩΣΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑ’Ι’ΔΑΡΙΟΥ, 1-0 ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟ

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Αστέρας Χα’ι’δαρίου, που επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας επί του Πανθησειακού.
Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 2′ ο Καραγιάννης.

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ: Γιαζιρτζής, Αναγνωστόπουλος (55΄ Παπαδόπουλος), Κραββαρίτης, Χριστόπουλος (75΄ Ρά’ι’ος), Κορφιάς, Ντούπης (47΄ Μιχελιδάκης), Καζαντζής, Αθανασόπουλος, Κο’ί’κάς, Συναδινός, Γκύρτηςς (81΄ Λούπα).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανώλικας, Κιουρκτσής (67΄ Μαντζούκας), Ναλμπάντης, Μπούρας, Κωνσταντάτος (λ.τ. 10΄ Χαρατσάρης), Τουβάκης, Παπαδάκης (86΄ Σπυρόπουλος), Στρατικόπουλος, Καραγεώργος, Κοτζαμάνης (61΄ Κοκκόσης), Καραγιάννης.

 

ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΧΑ’Ι’ΔΑΡΙΟΥ, 3-1 ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ενα μέρος των τεράστιων δυνατοτήτων τους έδειξαν οι Λύκοι Χα’ι’δαρίου στο πρώτο τους ματς (υπενθυμίζουμε πως έχουν και ένα αναβληθέν), επικρατώντας άνετα με 3-1 επί του Ορφέα Αιγάλεω.
Ο Γκίνι στο 25′ έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 2ο οι γηγπεδούχοι μπήκαν ακόμη πιό δυνατά και καθάρισαν το ματς μέσα σε 5 λεπτά. Αρχικά ο Μιχαλόπουλος στο 53′ έκανε το 2-0, ενώ στο 57′ ο Αποστολόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο 73′ οι Λύκοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Γκίνι με 2η κίτρινη, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 77′ όταν ο Μπίτσικας διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Στρατηγαρέας, Χεργκελετζής (46΄Σπυροπάλης), Θεοδωρής, Ανταλής, Δοσούλας,
Αποστολόπουλος, Θεοχάρης (46΄ Τόμπρος), Μιχαλόπουλος (88΄ Στόγιας), Γκίνης, Αρχοντής, Σκούφης (83΄ Χρήστου).
ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Δογάνης, Ανδρονιώτης (66΄ Παπαϊωάννου), Κωνσταντόπουλος, Βουτσινάς, Κολέζι, Γεωργίου (60΄ Ζιάκας), Τσούτσι (55΄ Τιτόνης), Στασινός, Πιστόλης, Μπίτσικας, Σιώζιος.