Home Πετρούπολη Όχι στη κατάθεση των ταμειακών διαθεσίμων στην ΤτΕ, από το δημοτικό συμβούλιο Πετρούπολης!
Όχι στη κατάθεση των ταμειακών διαθεσίμων στην ΤτΕ, από το δημοτικό συμβούλιο Πετρούπολης!

Όχι στη κατάθεση των ταμειακών διαθεσίμων στην ΤτΕ, από το δημοτικό συμβούλιο Πετρούπολης!

0
0

Την κατάθεση των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδας συζητήθηκε ως έκτακτο θέμα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος τόνισε πως η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τη μη κατάθεση των ταμειάκων διαθεσίμων είναι πολιτική και πως όλοι γνωρίζουν πως η διακυβέρνηση της χώρας μπορεί αυτοδικαίως να προβεί σε αυτήν την ενέργεια.

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της ΡΑΚ, Νίκος Σακούτης υποστήριξε πως αυτή η ενέργεια αποτελεί την απόλυτη εναρμόνιση με τα όσα προστάζουν τα μνημόνια.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Σταγκουράκης υποστήριξε πως οι αποδόσεις από τις καταθέσεις είναι καλύτερες από αυτές που δίνουν οι τράπεζες που οι δήμοι και ο περιφέρειες έχουν τοποθετήσει τα χρηματά τους.

Ο Χρήστος Κυριάκος, δημοτικός σύμβουλος της Πετρούπολη Μαζί τόνισε πως αυτήν την περιόδο κατατίθεται το σχέδιο του προϋπολογισμού και επειδή υπάρχει απόκλιση στην εκτίμηση της ανάπτυξης η κυβέρνηση προσπαθεί νε ξεπεράσει την σκόπελο με τα ταμειακά διαθέσιμα.

Το θέμα τελικά καταψηφίστηκε με πλειοψηφία