Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ!
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ!

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ!

0
0

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ!

 

 

Υπό συνθήκες δριμύ ψύχους και ελαφράς βροχόπτωσης πραγματοποιήθηκε η τέλεση του Αγιασμού των υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Πετρούπολης, με τον 11χρονο Δημήτρη Ντούλα για δεύτερη συνεχή χρονιά να σηκώνει τον Σταυρό!

 

Παρόντες στην τελετή του Μέγα Αγιασμού ήταν ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σκαλιστήρας, Φώτης Χριστόπουλος, Χρυσάνθη Παχίδου, Κατερίνα Σταματοπούλου, Νίκος Κακαβάς και Παναγιώτης Κάκαλης, το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλης Φιλίππου, Μάνος Συλλιγνάκης και Στέλιος Χρυσικός, οι επικεφαλής των παρατάξεων Δημήτρης Ταλιούρας (ΔΑΚ), Θοδωρής Λάππας (Πετρούπολη Μαζί), Νίκος Σακούτης (ΡΑΚ) και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Γεωργιάδης, Γιώργος Βαμβακάς, Νίκος Μαλαθρίτης, Μανώλης Ραγκούσης, Νίκος Ταλιούρας, Γεωργία Γεωργακά, Ευθύμιος Μπουρνάς, Βούλα Αγγελοπούλου, Χρήστος Κυριάκος.

 

ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ

Το παρών έδωσαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Ανδρέας Λεωτσάκος, ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Κώστας Στρατής, η βουλευτής δυτικού τομέα Αθηνών με το ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, ο πρώην υπουργός με το ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, πρόεδροι των τοπικών συλλόγων, φορείς κ.α.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για την παρουσία της φιλαρμονικής του Δήμου που έδωσε έναν ακόμη πιο εορταστικό τόνο ενώ ανέκρουσε και τον Εθνικό Ύμνο που σήμανε τη λήξη της τελετής!

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το πιάσιμο του Σταυρού, συμμετείχαν αθλητές των συλλόγων κολύμβησης της πόλης με ηλικιακό όριο, κάτι που θα αλλάξει από του χρόνου, σύμφωνα με δήλωση της αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Παχίδου στην Ηχώ Ιλίου – Πετρούπολης με πιο ευρεία συμμετοχή ακόμη και ενηλίκων.