Home Σπορ Άρης Π.: Έμεινε στο 0-0 με  Πανερυθραϊκό
Άρης Π.: Έμεινε στο 0-0 με  Πανερυθραϊκό

Άρης Π.: Έμεινε στο 0-0 με  Πανερυθραϊκό

0
0

Στο 0-0 έμειναν Άρης και Πανερυθραϊκός με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν κακό θέαμα, με ελάχιστες ευκαιρίες. Ο Άρης είχε την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών μετά το 3×3, αλλά διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα και παραμένει μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Αλέξη Γκλεγκλέ πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση μη μπορώντας να σπάσει την εξαιρετική αμυντική διάταξη  των φιλοξενούμενων

Ο Άρης παρ’ όλα αυτά είχε τρεις καλές στιγμές για να πετύχει το γκολ που λογικά θα του έδινε τη νίκη. Στο πρώτο μέρος με τον Κυριαζή που βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Μπακοδήμο από πλάγια θέση, αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ. Στο 80’ με τον Θανόπουλο να κάνει ωραία κίνηση και σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Μπακοδήμο να αποκρούει εντυπωσιακά στη γωνία του.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Λάπα, Ζουζουλής, Βασιλάκος (59’ Μακρίδης), Παπαπαναγιώτου, Γαλανόπουλος, Κυριαζής (80’ Ζούκας), Γκουτσούλας, Κατσής (46’ Σιδέρης), Θανόπουλος, Τσάτσα.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Τριανταφύλλου, Κατσάρας, Μπαμπαλούκας, Αναγνώστης (74’ Αγουρίδας), Μπρίλης, Αδρακτάς (91’ Γιαταγάι), Νταλένγκα (57’ λ.τρ. Δημαράς).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ nfstudiosports.gr