Home Σπορ Ήττα για Άρη Πετρ., παρελθόν ο Γκλεγκλές
Ήττα για Άρη Πετρ., παρελθόν ο Γκλεγκλές

Ήττα για Άρη Πετρ., παρελθόν ο Γκλεγκλές

0
0

Ψυχωμένος ο Φωστήρας Ηλιούπολης επικράτησε 1-0 του αγχωμένου Άρη Πετρ., αποτέλεσμα που ανάγκασε τον Αλέξη Γκλεγκλέ να δηλώσει παραίτηση

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Φωστήρας Ηλιούπολης κατάφερε με γκολ στο 82’΄ του Φάρου να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Με ααυτήν ανάσανε βαθμολογικά ανεβαίνοντας στην 13η θέση με 20 βαθμούς (5-5-9, 16-32). Αντίθετα ο Άρης Πετρούπολης προβλημάτισε με την εμφάνισή του. Έδειξε αγχωμένος στο πρέσινγκ των γηπεδούχων και προσπάθησε με ατομικές ενέργειες ή με μακρινές μπαλιές να δημιουργήσει φάσεις χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Μετά την ήττα αυτή ο Άρης έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς (10-6-3, 32-17).

Ο Φωστήρας στο 82’ άνοιξε το σκορ με τον Φάρο που εκμεταλλεύτηκε το λάθος υπολογισμό του Παπαπαναγιώτου, τον πέρασε στην ταχύτητα και πλάσαρε σε τετ α τετ τον Τσιαφάι ανοίγοντας το σκορ. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που δημιούγησαν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ στο 3΄και στο 49΄με τον Φάρο και στο 91 με τον Λεπτάκη

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ. (Π. Κυριακουλέας) : Nτιόνι, Παπίγκου, Ασωνίτης Ν., Τσαπικούνης, Σάχου, Μπαρδάκης (78΄ Μπλέτσας), Φάρος, Αϊβαζής, Βουλτσίδης, Λεπτάκης (94΄ Τσιαπούρας), Μίζιος (60΄ Ασωνίτης Β.)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Α. Γκλεγκλές): Τζαφάι, Λάπα, Βλάχος, Παπαπαναγιώτου (84΄ Δημόπουλος), Βασιλάκος, Ζήκος (53΄ Παούρης), Κυριαζής , Μακρίδης, Ηλιάδης, Θανόπουλος, Τσάτσα (59’ Λίτσης ).

 

Αποχωρεί ο Γκλεγκλές από τον Άρη

Διακόπτεται η συνεργασία του Άρη Πετρούπολης με τον Αλέξη Γκλεγκλέ. Λίγες ώρες μετά την εκτός έδρας ήττα-σοκ από τον Φωστήρα Ηλιούπολης με 1-0, ο έμπειρος τεχνικός έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης. Η δήλωση του Αλέξη Γκλεγκλέ: «Θεωρώ ότι πραγματοποιήσαμε τη χειρότερη εμφάνιση τα 2,5 χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα. Θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει ριζικά η εικόνα της ομάδας και θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της διοίκησης».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ nfstudiosports.gr