Home Σπορ Ήφαιστος: Στο 94′ ήρθε η νίκη, 2-1 τον Θρίαμβο Χαϊδ.
Ήφαιστος: Στο 94′ ήρθε η νίκη, 2-1 τον Θρίαμβο Χαϊδ.

Ήφαιστος: Στο 94′ ήρθε η νίκη, 2-1 τον Θρίαμβο Χαϊδ.

0
0

Απίστευτη νίκη-ανατροπή για τον Ήφαιστο Περιστερίου επί του Θριάμβου Χαϊδαρίου. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα απίθανο come-back στα τελευταία λεπτά του αγώνα, πέτυχαν το 4×4 στην έδρα τους, πήραν το πέμπτο τους τρίποντο σε έξι παιχνίδια και πλησίασαν σε απόσταση βολής από τους πρωτοπόρους Τράχωνες.

Αντίθετα, ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα Θρίαμβος δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του σκορ και λύγισε στις καθυστερήσεις. Tο πρώτο ημίχρονο ήταν τόσο κακό που όλα έδειχναν ότι το 0-0 έμοιαζε το πιθανό τελικό αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους πάντως, να είναι καλύτεροι και να έχουν ευκαιρίες. Ο Θρίαμβος μάλιστα, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 63’, όταν ο Κακλαμάνος εκτέλεσε το φάουλ από πολύ μακριά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κρέμασε τον Καπάνταη που έκανε λάθος έξοδο. Ο Ήφαιστος ξύπνησε και κατάφερε να σκοράρει στο 83’. Σε μία φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών των φιλοξενουμένων, ο Ζώγκος έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αυτή πέρασε άουτ, αλλά ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έπεσε κάτω από μαρκάρισμα αντιπάλου και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Χατζηπαναγιώτης το εκτέλεσε, ο Γιαννόπουλος απέκρουσε, όμως, στην επαναφορά ο έμπειρος μέσος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ήφαιστος πίεσε μέχρι το φινάλε και δικαιώθηκε χάρη καταπληκτικό γκολ του Μπότη στο 94′ με δεξί σουτ που κατέληξε στο γάμα της εστίας του Γιαννόπουλου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός): Καπάνταης (62’ λ.τρ. Σαϊτης), Τσιάνος, Σφίχτης, Μουρκάκης, Ντάτσι, Κυριακόπουλος, Βλασόπουλος (46’ Μπότης), Κιτσόπουλος (82’ Τσαγρής), Νησαριώτης, Χατζηπαναγιώτης, Χίος (62’ Ζώγκος).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Διονύσης Κατραμάδος): Γιαννόπουλος, Δάρρας, Μπάκας Α., Μαούνης, Μπάρκας, Τσιούλος, Μπανιάς, Κακλαμάνος, Μπάρδης (58’ Μπάκας Π.), Εγιουρούμ (82’ Κιουρκτσής), Τσαγιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ nfstudiosports.gr