Home Σπορ Άρης Π.: Αφεντικό στον όμιλο, 3-2 τα Σούρμενα
Άρης Π.: Αφεντικό στον όμιλο, 3-2 τα Σούρμενα

Άρης Π.: Αφεντικό στον όμιλο, 3-2 τα Σούρμενα

0
0

Ο Άρης Πετρούπολης πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εντός έδρας εμφάνιση, νίκησε τα Σούρμενα με 3-2, πέτυχε το 3Χ3 στο σπίτι του και διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα που τον φέρνει στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου, μαζί με τον Χαραυγιακό.

Αντίθετα, για τους «ερυθρόλευκους» αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, με την απουσία του Μανωλιάδη να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι
Μόλις στο 6′ ο Άρης ευτύχησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Κατσής με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο επερχόμενος Θανόπουλος με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τον εκνευρισμό των αντιπάλων και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κυριαζή στο 26’ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, με τον Λύρο να μην μπορεί να αποσοβήσει το γκολ. Τα Σούρμενα πίεσαν και έφτασαν στη μείωση του σκορ στο 42’. Ο Φωστέρης εκτέλεσε το φάουλ και ο προωθημένος Μπουγιούκος με δυνατή καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Και εκεί που φαινόταν πως το ημίχρονο τελείωνε, ο Άρης πέτυχε και τρίτο γκολ με τον 16χρονο Κατσής που σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τα Σούρμενα να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες και μάλιστα έμειναν με παίκτη λιγότερο, όταν ο Φωστέρης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την ίδια στιγμή αποβλήθηκε και ο προπονητής των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης για έντονες διαμαρτυρίες. Για τον ίδιο λόγο εκτός αγωνιστικού χώρου πέρασε και ο τεχνικός του Άρη Αλέξης Γκλεγκλές. Και ενώ ο Άρης είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, τα Σούρμενα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σε σέντρα του Μετλίου, ο Παπαπαναγιώτου βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο Σφακιανάκης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Δημογιάννης το εκτέλεσε εύστοχα και μείωσε σε 3-2.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Λάπα, Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Παούρης, Ζήκος, Γκουτσούλας (85’ Γαλανόπουλος), Τσάτσα (69’ λ.τρ. Μακρίδης), Θανόπουλος, Κυριαζής (67’ Ζούκας), Κατσής (52’ Σιδέρης).

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης): Λύρος, Μετλίου, Μαρινάκης (81’ Κορκολής), Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Γκοβίλας (63’ Θεοδώρου), Φωστέρης, Θυμιανός, Πρέκας, Δημογιάννης, Κωνσταντίνου (70’ Φέρτης).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ nfstudiosports.gr