Home Σπορ Αίμος Πετρ.: Φρέναρε (3-1) την Αργυρούπολη
Αίμος Πετρ.: Φρέναρε (3-1) την Αργυρούπολη

Αίμος Πετρ.: Φρέναρε (3-1) την Αργυρούπολη

0
0

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση ο Αίμος Πετρούπολης νίκησε με3-1 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης και ανέβηκε στην έκτη θέση, υποχρεώνοντας τον αντίπαλο του στην πρώτη ήττα.

Εντυπωσιακή η ομάδα του Γιάννη Χλωρού έβαλε δύσκολα στην Αργυρούπολη και προηγήθηκε στο 45′ με 1-0 με τον Μπίτζα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κατσαρής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ δύο λεπτά αργότερα στο 54΄ο Νικολαΐδης μείωσε για την ομάδα της Αργυρούπολης σε 2-1. Η Αργυρούπολη πίεσε για την ισοφάριση, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά ο κενευρισμός μεγάλωνε για τους παίκτες του Κατσάνου με εποτέλσμα ο Νιφόρος να αποβληθεί στο 78′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτό διευκόλυνε το έργο των παικτών του Αίμου που στο 92′ δφράγισαν τη νίκη με ένα ακόμη γκολ του Τζαβάρα στο 92′.

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.: Λυρής, Ζούμπος, Θεοδωρακόπουλος (46′ Ταλιούρας Δ.),Γιαννούλης,Ασφής, Ταμπάκης, Μπίτζας Μπαρμπούδης (66′ Τζαβάρας), Κάτσαρης (90′ Λώλος), Καμαριάρης (37′ Δαρδαμάνης), Ταλιούρας Φ.. (75′ Καρβούνης), Απέργης, Ερημίδης, Αρβανίτης, Κοντογιώργος (46′ Νικολα’ί’δης), Καπίρης (63′ Λεβετσοβίτης), Κλείτσικας, Ρούσσος, Νιφόρος.