Home Σπορ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ:  ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ 0-1 ΑΠΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ:  ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ 0-1 ΑΠΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ:  ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ 0-1 ΑΠΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

0
0

Σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από επεισόδια και προσωρινή διακοπή λόγω εισβολής οπαδών, η Παναχαϊκή με γκολ του Μυτίδη λύγισε (1-0) το Αιγάλεω

 

 

Στην Πάτρα το Αιγάλεω έμεινε μακριά από το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την Παναχαϊκή και μοιραία γνώρισε την ήττα. Ο αγώνας πάντως στιγματίστηκε από επεισόδια που προκλήθηκαν από την είσοδο των οπαδών της Παναχαϊκής στον αγωνιστικό χώρο.

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σελίδα της ΠΑΕ Αιγάλεω στο facebook στο 82ο λεπτό υπήρξε προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση λογω εισόδου φιλάθλων της Παναχαϊκής στον περιβάλλοντα χώρο του γηπεδου, ενώ τρία λεπτά αργότερα υπήρξε ένταση στον πάγκο του Αιγάλεω με τους παίκτες του City να δέχονται επίθεση από ανθρώπους της Παναχαϊκής και να υπάρχει γενική σύρραξη.

 

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 79ο λεπτό του αγώνα ο Μυτίδης, όταν μετά από σέντρα του Χαντί και γυριστό ψαλιδάκι του Λινάρδου, ο Μυτίδης από κοντά νίκησε τον Σικαλιά για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

 

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Καρλίτος (21′ λ.τ Λινάρδος), Κωνσταντακόπουλος, Τσιάρας (62′ Χαντί), Μυτίδης, Ν. Καρακλαΐτς (72′ Μπουρλάκης), Αλεξόπουλος (72′ Τριμμάτης).

 

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Μπούσης (72′ Πεχλιβανόπουλος), Παπανικόλας, Φουρλάνος, Χοτζάλι (60′ Σκεντεράι), Πολυχρόνης, Σταματάκης (66′ Τσίτσαρης), Δημούτσος, Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος (72′ Βλάχος), Πατρινός (72′ Βλαχομήτρος).