Home Σπορ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΒΑΘΜΟ, 0-0 ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΒΑΘΜΟ, 0-0 ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΒΑΘΜΟ, 0-0 ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.

0
0

Το Αιγάλεω έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Στο στείρο 0-0 έμεινε το Αιγάλεω στον εκτός έδρας του αγώνα με τον Απόλλων Σμ. και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας

 

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για το Αιγάλεω (είχε προηγηθεί αυτή με την Καλαμάτα) που μετά από 10 αγώνες έχει 11 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Παράλληλα την πρώτη του συμμετοχή στην Super League 2 με τη φανέλα του Αιγάλεω έκανε ο Γιάννης Παλτόγλου, με τον νεαρό άσο να παίρνει το βάπτισμα του πυρός μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Κ19 όπου πέρσι έφτασε ως την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το Αιγάλεω μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 23ο λεπτό ο Τσιλιγκίρης έκανε όμορφη ενέργεια, έβγαλε την σέντρα, όμως ο Πολυχρόνης από το ύψος της μικρής περιοχής δεν έπιασε όπως ήθελε την μπάλα.

Στο 29ο λεπτό απείλησε ο Απόλλων Σμύρνης όταν το σουτ του Κοροβέση πέρασε άουτ. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με τις δυο ομάδες να αλληλοεξοντώνονται και να μένουν στην ισοπαλία.

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κότσαρης, Λούι, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Κοροβέσης, Φατιόν, Χαλίμι, Πατάπης (75′ Κρητικός), Παπαγεωργίου (58′ Ερέρα), Μωραΐτης (58′ Κουάδρα), Σίγκνεβιτς.

Αιγάλεω (Γράφας): Σκαφίδας, Χοτζάλι, Σκεντεράι (68′ Νικολακόπουλος), Φουρλάνος, Παπανικόλας, Σταματάκης (75′ Πιαστόπουλος), Μπαστιάνος, Τσίτσαρης, Κολλάς, Τσιλιγκίρης, Πολυχρόνης (85′ Παλτόγλου).