Home Περιστέρι Απίστευτο κι όμως αληθινό! Γυμνάσιο σχόλασε νωρίτερα λόγω… Τσικνοπέμπτης!
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Γυμνάσιο σχόλασε νωρίτερα λόγω… Τσικνοπέμπτης!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Γυμνάσιο σχόλασε νωρίτερα λόγω… Τσικνοπέμπτης!

0
0

Με εντολή του διευθυντή στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου οι μαθητές σχόλασαν μία ώρα νωρίτερα λόγω Τσικνοπέμπτης.

Τα κινητά κόντεψαν να πέσουν από τα χέρια των γονέων μαθητών του 17ου Γυμνασίου Περιστερίου όταν μήνυμα που τους ήρθε στις 8:21 π.μ. μέσω του myschool τους ενημέρωνε ότι το σχολείο την Πέμπτη 24-2-22 θα σχολάσει περίπου στις 12:00 λόγω Τσικνοπέμπτης.

Όπως ήταν φυσικό η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δέχθηκε σωρεία διαμαρτυριών από γονείς που ζητούσαν να μάθουν αν υπήρχε οδηγία, εντολή, ή κάποιου είδους προτροπή από πλευράς διεύθυνσης ή και υπουργείου για τον… εορτασμό της Τσικνοπέμπτης.



Η Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας δήλωσε άγνοια για το συμβάν και τόνισε ότι θα επιληφθεί του θέματος. Και επιλήφθηκε πραγματικά καθώς μιάμιση ώρα περίπου μετά το πρώτο μήνυμα του myschool  ήρθε και δεύτερο μήνυμα από το διευθυντή του σχολείου με το οποίο ενημέρωνε ότι: «Μετά από διαμαρτυρία ορισμένων γονέων προς τη διεύθυνση, στο σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά σήμερα Πέμπτη 24-2-22 και δεν θα ικανοποιηθεί το αίτημα των μαθητών για την Τσικνοπέμπτη. Συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση».

Παρόλα αυτά ο διευθυντής δεν ήθελε να χαλάσει το κέφι των μαθητών του και έδιωξε όλο το σχολείο στις 1:00 (λήξη εξαώρου) παρόλο που υπήρχαν τμήματα σχολείου που είχαν επτάωρα. Και εις ανώτερα!!!