Home Περιστέρι Περιστέρι: «Τα αδέσποτα είναι ευθύνη όλων μας»
Περιστέρι: «Τα αδέσποτα είναι ευθύνη όλων μας»

Περιστέρι: «Τα αδέσποτα είναι ευθύνη όλων μας»

0
0

Στο πλευρό του φιλοζωικού σωματείου «Μake it Pawsible» στέκεται η ΚΑΕ Περιστέρι, με τους παίκτες της ομάδας να φωτογραφίζονται με αδέσποτα κουτάβια

Την έργο του φιλοζωικού σωματείου «Make it Pawsible» στηρίζει η ΚΑΕ Περιστέρι στέλνοντας το δικό τους μήνυμα, «υιοθετήστε υπεύθυνα, τα αδέσποτα είναι ευθύνη όλων μας».
O Χρήστος Σαλούστρος  πήρε αγκαλιά τον Beaver για να του βρει μία νέα οικογένεια. Οι παίκτες της ομάδας αγκάλιασαν τα κουτάβια του σωματείου και με αυτό τον τρόπο θέλουν να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες του Περιστερίου και των Δυτικών Προαστείων, σχετικά με τις ανάγκες των αδέσποτων φίλων μας και τη σημασία της υιοθεσίας.

Το φιλοζωικό σωματείο «Make it Pawsible» συστάθηκε το 2019 από ενεργούς εθελοντές με πολυετή δράση, που θέλησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με κοινό γνώμονα την ιδιαίτερη αγάπη και ευαισθησία προς όλα τα πλάσματα.

Σκοπός αυτής της ένωσης είναι να ανταπεξέλθει, οργανωμένα και με όποιον τρόπο μπορεί, στη συνεχή και επιτακτική ανάγκη σχετικά με το ζήτημα των αμέτρητων αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.

Η ομάδα φροντίζοντας για τη διάσωση, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την εύρεση ενός ζεστού σπιτιού για τους τετράποδους φίλους μας, ελπίζει σε μια ριζική αλλαγή στην υπάρχουσα κατάσταση στη χώρα.

Τα μέλη του σωματείου είναι μοιρασμένα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και προσπαθούν να προσφέρουν βοήθεια και σε αυτές, πέρα από την έδρα τους που είναι ο Δήμος Περιστερίου.

Επιπλέον από το 2013, όταν ξεκίνησε η εθελοντική προσπάθεια, έχουν καταφέρει να βοηθήσουν τριψήφιο αριθμό ζώων, όχι μόνο εντός Αττικής αλλά και στην πολύπαθη επαρχία.

Ακόμα και σήμερα, παρά τη συνεχή ενημέρωση και τη θέσπιση μέτρων ενάντια στις εγκαταλείψεις και την κακοποίηση, αμέτρητα ζώα υποφέρουν σε όλη την Ελλάδα και κάπως έτσι πριν λίγο καιρό κοντά στη Λαμία διασώθηκε η μαμά Μόλυ με τα κουτάβια της, που ποζάρουν αγκαλιά με τους παίκτες.

Στόχος του σωματείου, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι είναι «ένα ονειρεμένο σπιτικό για κάθε ταλαιπωρημένη ψυχή, που ζει στη μοναξιά και την αβεβαιότητα, μέχρι ν’ αδειάσουν οι δρόμοι και τα κλουβιά και να γεμίσουν οι καναπέδες των σπιτιών μας»!

Για να στηρίξετε τον αγώνα του «Make it Pawsible» και να βοηθήσετε τα αδέσποτα, μπορείτε να καταθέσετε στον λογαριασμό του σωματείου

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, δικαιούχος: Φιλοζωικό σωματείο Περιστερίου Make it Pawsible, IBAN GR3501105380000053800435678

•PayPal: makeitpawsible@yahoo.com

 ή ακόμα και να αγοράσετε από τα προϊόντα τους στηρίζοντας τη δράση τους.

Περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες

Facebook: https://www.facebook.com/MakeItPawsible

Instagram: https://instagram.com/make_it_pawsible?utm_medium=copy_link