Home Σπορ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΝΙΚΗ, 2-1 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΝΙΚΗ, 2-1 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΝΙΚΗ, 2-1 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

0
0

Σε ένα ματς με μεγάλο πάθος, φάσεις, αλλά και επεισόδια, ο Αρης Πετρούπολης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε με 2-1 επί της Θύελλας Ραφήνας, με τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο να κάνει πετυχημένο ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων.

 

 

Νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Άρης Πετρούπολης στην έδρα του, έχοντας στον πάγκο της ομάδας τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο. Επικράτησε με 2-1 της Θύελλας Ραφήνας, πετυχαίνοντας το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 4η θέση με 8 βαθμούς.

 

Στο 13′ ο Αργυρίου είχε δοκάρι για τον Άρη, αλλά στο 15′ ο Γούλας έκανε το 0-1. Στο 39′ ο Μενάι με κεφαλιά έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 70′ η Θύελλα έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Γκούμα με απευθείας κόκκινη, Στο 79′ ο Αντωνακόπουλος έκανε το 2-1, και αμέσως μετά το γκολ ακολούθησε μεγάλη ένταση και σύρραξη, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Μενάι με 2η κίτρινη, αλλά και ο γενικός αρχηγός της Θύελλας Χρήστος Μυτιληναίος. Στις καθυστερήσεις ο Άρης είχε δοκάρι με τον Γάγγο.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Μενάι, Τσατσαρής, Τσερκώνης (25′ Κορώνης), Γάγγος, Γεραγωτέλλης, Μεταξας (46′ Ζέρβας), Γκούφας (80′ Φαρμάκης), Αντωνακόπουλος, Αργυρίου

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κουμής, Γούλας, Νάκας, Μαργέτης (49′ Γεωργόπουλος), Τόσκα (85′ Ροβίνας), Φύτρος, Σουλτανίδης, Μαρτίνος, Γκούμας, Δημητρίου, Χίσο (49′  Παντελίδης).