Home Σπορ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ (1-2) ΑΠΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ (1-2) ΑΠΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ (1-2) ΑΠΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

0
0

Την αστοχία του πλήρωσε ο Άρης Πετρ. που ηττήθηκε στην έδρα του με 1-2 από την Ανθούπολη.

 

Η Ανθούπολη πήρε σπουδαία νίκη που θα της δίνει σημαντικό αβαντάζ για τη συνέχεια. Με δύο γρήγορα γκολ που σημείωσε ένας παλιός γνώριμος στην Πετρούπολη ο Βαλεντίνο Ρεζτσόβ. Σκόραρε στο 4’ και στο 20’ δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Αντίθετα ο Άρης έχασε πέναλτι στο 43’ με τον Σαγανά να σημαδεύει το δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν όμως ήταν να μειώσουν σε 2-1. Το γκολ για τον Άρη πέτυχε ο Νησαριώτης και πάλι με πέναλτι.

Στο 70′ αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Καλογερής ενώ στο 71’ το δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε και ο Θανόπουλος για εξύβριση.

Ο Άρης Πετρ. μετά από 5 αγώνες βρίσκεται στην 7η θέση με 7 βαθμούς (2-1-2, 9-5 γκ.), ενώ η Ανθούπολη βρίσκεται 5η θέση με 10 βαθμούς (3-1-1, 6-6 γκ.)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Παλαιολόγος, Λάπας, Κορώνης (58′ Πουρσανίδης), Αχμέτ (74′ Σταυρόπουλος), Κουτρούλης, Καραδήμας (46′ Θανόπουλος), Χριστούλης, Νησαριώτης, Τρακόσης, Σαγανάς.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Ασινάι, Κωνσταντινίδης (69′ Τσαγκής), Μανουσέλης, Πάσσαρης, Φανός, Αντωνόπουλος, Ρεστζοβ, Ηλιόπουλος (43′ Ντούπης), Τουφεξίδης, Κυριαζής (78′ Μελέτης), Καλογερής.

 

Θ. ΤΡΑΝΟΣ: ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

Παρά την ήττα της ομάδας του ο Θοδωρής Τρανός δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του.

«Σίγουρα ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, όμως η προσπάθεια των παιδιών ήταν καλή. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, όπως και ένα πέναλτι. Χρειάζεται να βελτιωθούμε στα τελειώματα των φάσεων και να έχουμε καθαρό μυαλό. Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα.»