Home Σπορ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ., 2-1 ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙΣ.
ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ., 2-1 ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙΣ.

ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ., 2-1 ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙΣ.

0
0

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Κεραυνός Πετρούπολης με 2-1 επί του Φωστήρα Καισαριανής.

 

 

Ο Κεραυνός Πετρ. μπήκε δυνατά στον αγώνα αποφασισμένος να πάρει τη νίκη. Μόλις στο 13′ άνοιξε το σκορ με σουτ του Κυριάκου, πάνω στην κίνηση, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μπαρμπούδη.

Στο 16’ οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο γκολ με σουτ του Παλάι στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε  2-1 στο 26′. Ο Αναγνωσταράς βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Φραντζέσκο και εύστοχα τον πλάσαρε .

Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ. Μυρτσιώτης και Αρβανιτάκης όμως δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Φωστήρα Καις.

Στο 68′ ο Φωστήρας Καισ. έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει καθώς κέρδισε πέναλτι. Ο Φραντζέσκος όμως, απόκρουσε την εκτέλεση του Λυμπερόπουλου.

Ο Κεραυνός με 4 βαθμούς (1-1-2, 5-6 γκ.) βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Φωστήρας Καισαριανής με 6 βαθμούς (2-0-2, 7-7 γκ.) βρίσκεται στην 6η θέση.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Φραντζέσκος, Τασιαδάμης (65′ Παρασκευούδης), Αναγνωστόπουλος, Νταντάνης, Κυριάκος, Μπαρμπούδης, Τζίφας (57′ Αρβανιτάκης), Γκανέτσος, Κωνσταντόπουλος (65′ Μυρτσιώτης), Σκούφης, Παλάι (85′ Παληγεώργος).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ KAIΣ: Ρέππας, Βλασσόπουλος, Μπουγιούκας (32′ Φονιάς), Μήλιος (62′ Λυμπερόπουλος), Τσούρτης, Φουντζούλας, Αναγνωσταράς, Κανελλόπουλος, Μπάρλος (32′ Αυγερόπουλος), Τρίγγας, Πάιρας (39′ Βαζιργιαντζίκης).