Home Σπορ Αρχιμανδρίτης: Στον Άρη ακολουθούμε κοινή γραμμή
Αρχιμανδρίτης: Στον Άρη ακολουθούμε κοινή γραμμή

Αρχιμανδρίτης: Στον Άρη ακολουθούμε κοινή γραμμή

0
0

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης όσον αφορά τον ΑΟ Άρης Πετρούπολης έδωσε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Ηλίας Αρχιμανδρίτης στην ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ.

 

 

Ο αρχιπροπονητής του ΑΟ Άρης Πετρούπολης και υπεύθυνος των Ακαδημιών Ηλίας Αρχιμανδρίτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ, μίλησε για την παρουσία του για εννέα χρόνια στον Σύλλογο, που τον έφεραν σήμερα να ηγείται προπονητικά έχοντας την στήριξη της διοίκησης, για την φιλοσοφία της ομάδας που θέλει να στηρίζετε στα δικά της παιδιά αλλά και για την αγωνιστική ταυτότητα που θέλει να προσδώσει σε όλα τα τμήματα.

Πιο συγκεκριμένα έκανε λόγο για το προπονητικό του πλάνο στον σύλλογο της Πετρούπολης να δίνει βαρύτητα στις ακαδημίες και αυτές να τροφοδοτούν την ανδρική και γυναικεία ομάδα.

Μίλησε για τους στόχους της ομάδας που είναι η δημιουργία μιας μπασκετικής ταυτότητας αναγνωρίσιμης στο αθηναϊκό μπάσκετ, όπου οι παίκτες θα προετοιμάζονται σωματικά, ψυχολογικά και αθλητικά ώστε να γίνονται αρτιότεροι. Τέλος δεν ξέχασε και τα προβλήματα που αντιμετωπίσει ο σύλλογος με κυριότερο το γηπεδικό, το οποίο αποτελεί εμπόδιο για την ανάπτυξη.

Πιο αναλυτικά διαβάστε τη συνέντευξη εδώ!