Home Σπορ ΑΣ Άρης Πετρ.: Έμεινε ζωντανός, 1-0 εκτός την Αγία Παρασκευή
ΑΣ Άρης Πετρ.: Έμεινε ζωντανός, 1-0 εκτός την Αγία Παρασκευή

ΑΣ Άρης Πετρ.: Έμεινε ζωντανός, 1-0 εκτός την Αγία Παρασκευή

0
0

Τεράστια εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Άρης Πετρούπολης, που επικράτησε με 1-0 επί της Αγίας Παρασκευής και έμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα μπαράζ ανόδου.

Οι φιλοξενούμενοι «ρέφαραν» έτσι την ήττα της πρώτης αγωνιστικής, ενώ η Αγία Παρασκευή υποχρεώθηκε στην πρώτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα. Η Αγία Παρασκευή ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο μέρος, αλλά όχι μόνο δεν μπόρεσε να σκοράρει αλλά βρέθηκε και πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μετά το πρώτο 10λεπτο έλεγξε το ρυθμό και έφτασε στο πολύτιμο τρίποντο.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Άρη στο 14′ με το σουτ του Σαμαρά να φεύγει άουτ. Στο 15′ οι γηπεδούχοι απάντησαν όταν ο Λεβέντης έκοψε την τελευταία στιγμή το σουτ του Κραψίτη, ενώ στο 18′ ο Καλογερόπουλος απέκρουσε το κοντινό σουτ του Μπόλη.

Στο 32′ ο Καταχανάκης έδιωξε δύσκολα το μακρινό σουτ του Τσερκώνη, ενώ στο 33′ άνοιξε το σκορ. Ο Γεραγωτέλλης πλάσαρε από το ύψος της περιοχής, ο γκολκίπερ έκανε κακή εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1.

Στο 40′ οι γηπεδούχοι έχασαν μια απίστευτη ευκαιρία όταν ο Μπουτσικάρης εκτέλεσε φάουλ και ο Κραψίτης πάνω στη γραμμή  αντί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα την απομάκρυνε! Ένα λεπτό μετά στο 41′ ο Καλογερόπουλος έσωσε και πάλι την εστία του σε σουτ του Κραψίτη.

Στο 52 ο Καλογερόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σταμούλη, ενώ στο 56′ το πλασέ του Μπουτσικάρη κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ. Στο 60′ ο Άρης απείλησε με το σουτ του Αργυρίου να περνάει μόλις άουτ.

Στη συνέχεια ο Άρης έσφιξε την άμυνά του με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν σοβαρά. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι, και στο 84′ σκόραραν με τον Τσουκαλά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σε μια πολύ οριακή φάση.

Ο Άρης μετά τη δεύτερη αγωνιστική των αγώνων κατάταξης βρίσκεται στη 2η θέση με 3 βαθμούς όσους και η Αγία Παρασκευή. Το Χαλάνδρι βρίσκεται στην 1η θέση με 4 βαθμούς μετά την ισοπαλία 0-0 στον Χολαργό. Στην επόμενη αγωνιστική ο Άρης Πετρούπολης θα υποδεχθεί τον Χολαργό στην έδρα του και το Χαλάνδρι θα αντιμετωπίσει επίσης στην έδρα του την Αγία Παρασκευή.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καταχανάκης, Κόλλιας, Φειδαίος, Χατζίου, Γαλανόπουλος, Σταμούλης (70′ Κούτρος), Μπόλης (82′ Φάρκωνας), Πατερίτσας, Ψαραδέλης (60′ Λαζόπουλος), Μπουτσικάρης, Κραψίτης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Λάπα, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης, Γεραγωτελλης, Ρέτζο, Σούφλας )57′ Τσουκαλάς), Σαμαράς (46′ Τρακόσης), Μαρίνου (90+2′ Μπριστογιάννης), Αργυρίου.