Home Σπορ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΕΥΚΟΛΑ 2-0 ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΕΥΚΟΛΑ 2-0 ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΕΥΚΟΛΑ 2-0 ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

0
0

Ο Ατρόμητος δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στον Ιωνικό και νίκησε με 2-0 , στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Super League

 

Ο Ατρόμητος πέτυχε νίκη επί του Ιωνικού με 2-0 πιο εύκολα από ότι ο ίδιος περίμενε, καθώς μόλις από το δεύτερο λεπτό οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή  του Τσιμπσάχ που ανέτρεψε τον Κιάρτανσον μέσα στην περιοχή, παραχωρώντας πέναλτι.

 

Ο Γκανέζος μέσος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και ο Κιάρτανσον ευστόχησε από τα 11 μέτρα στο τέταρτο λεπτό, για το 1-0 των Περιστεριωτών.

Η συνέχεια έμοιαζε εύκολή για τους γηπεδούχους που εκμεταλλεύθηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και είχαν αρκετές ευκαιρίες.

Το δεύτερο γκολ τελικά ήρθε στο 59ο λεπτό. Ο Ρομπάιγ τροφοδότησε τον Ντε Μποκ κι εκείνος γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή στον Ροτάριου και αυτός με τη σειρά του από κοντά προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος έφτασε τους 22 βαθμούς και πλησίασε στην εξάδα, ενώ ο Ιωνικός μετά τη νέα ήττα παραμένει ουραγός με οκτώ βαθμούς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μάριτς, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Ερλινγκμαρκ, Εντερ Γκνοζάλες, Φριντζόνσον (79’ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (85’ Τζοβάρας), Ροτάριου (79’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (74’ Τζαβίδας).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό, Τσίμπσαχ, Λοβέρα (29′ Κάνιας), Μύγας (79’ Ελευθεριάδης), Αοσμαν (55’ Φατιγκά), Μάντζης.