Home Σπορ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…

0
0

Μόνο ο Ατρόμητος χαμογέλασε από τις ομάδες που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, ενώ στην ΕΠΣΑ το Χαϊδάρι και η Αγία Ελεούσα συνέχισαν με νίκες την προσπάθεια τους για την άνοδο.

 

 

 

Σημαντικές νίκες πέτυχαν Ολυμπιακός Λ. και ΑΟ Περιστερίου στην Α’ Κατηγορία. Ο ΑΟ Ιλίου πέρασε θριαμβευτικά από τον Ιπποκράτη, ενώ στη Β’ Κατηγορία η Κηπούπολη πήρε βαθμό στα Βριλήσσια και ο Φοίνικας πλησίασε στο τρίποντο τον Κένταυρο.  Τέλος ήττες σοκ υπέστησαν Άγιοι Ανάργυροι και Λύκοι Χαϊδαρίου.

 

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε…

 

SUPER LEAGUE (17η αγωνιστική)

 

Σκοράροντας μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Ατρόμητος Αθηνών νίκησε τον Ιωνικό με 2-0 και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της εξάδας και της εισόδου στα Play offs.

Έφτασε έτσι τους 22 βαθμούς και είναι στην 7η θέση.

Οι Περιστεριώτες την Τετάρτη στις 21:00 υποδέχονται τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των 16 του κυπέλλου Ελλάδας, Θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι είχαν ηττηθεί με 4-1.

 

SUPER LEAGUE 2 (10η αγωνιστική)

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση το Αιγάλεω απέσπασε ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πήρε έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα και ξέφυγε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Με 11 βαθμούς είναι πλέον στην 9η θέση.

 

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (8η αγωνιστική)

Καθόλου καλό δεν ήταν το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Δυτικής Αττικής στον 5ο όμιλο.

Ο Αρης Πετρούπολης δεχόμενος γκολ πολύ νωρίς ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Εθνικό με 1-0. Ετσι έμεινε στους 14 βαθμούς και υποχώρησε στην 2η θέση μαζί με Φωστήρα και Μαρκό.

Ακόμη χειρότερα ήταν τα πράγματα για τον Αγιο Ιερόθεο, που γνώρισε τη συντριβή με 7-0 από τον Φωστήρα στον Ταύρο. Με μόλις ένα βαθμό, το μέλλον του δείχνει προδιαγεγραμμένο…

 

Α’ ΕΠΣΑ (11η αγωνιστική)

1ος όμιλος

Σχεδόν ιδανική ήταν η αγωνιστική αυτή για το Χαϊδάρι. Η ομάδα του Γιάννη Χλωρού νίκησε με 2-0 εκτός έδρας τον ΓΣ Καισαριανής και παρέμεινε έτσι στη 2η θέση. Εφτασε έτσι τους 21 βαθμούς και σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών του Μικρασιατικού μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στον 1 βαθμό.

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Ολυμπιακός Λιοσίων, που επικράτησε με 1-0 επί του Χαραυγιακού και πήρε βαθιά ανάσα. Εφτασε έτσι τους 14 βαθμούς και ανέβηκε στην 7η θέση.

Αντίθετα, δεν τα κατάφερε ο Ηφαιστος Περιστερίου, που έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Διάνα Ηλιούπολης. Εμεινε έτσι στους 13 βαθμούς και υποχώρησε στην 8η θέση.

 

2ος όμιλος

Σημαντική νίκη πήρε η Αγία Ελεούσα, που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ νίκησε την Ανθούπολη με 2-1. Εφτασε έτσι τους 21 βαθμούς, έμεινε μόνη στην 3η θέση, και είωσε σε απόσταση αναπνοής τη διαφορά από τους πρωτοπόρους. Αντίθετα οι Περιστεριώτες έμειναν στους 5 βαθμούς και στην 10η θέση, και τα πράγματα δυσκόλεψαν κι άλλο για αυτούς.

Βαριά ήττα γνώρισαν οι Αγιοι Ανάργυροι με 4-1 εκτός έδρας από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Εμειναν στους 18 βαθμούς, και βρίσκονται στην 4η θέση.

Έναν ακόμη διασυρμό γνώρισε η Αμιλλα Περιστερίου, που ηττήθηκε μέσα στην έδρα της από τον Αγιο Θωμά με το απίστευτο 10-2…10 ήττες σε ισάριθμα ματς, 6-50 συντελεστής τερμάτων…δεν χρειάζονται άλλα σχόλια…

 

3ος όμιλος

Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ ο ΑΟ Περιστερίου, που νίκησε τελικά τον ουραγό Βύρωνα με 1-0. Εφτασε έτσι τους 15 βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση.

Βαθμό ψυχολογίας πήρε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, με την ισοπαλία 0-0 με τους Τράχωνες. Τα υπόλοιπα αποτεκλέσματα όμως δεν την ευνόησαν, και με 3 βαθμούς παραμένει χωρίς νίκη στην 10η θέση, βλέποντας τους από πάνω της να ξεμακραίνουν…

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (11η αγωνιστική)

1ος όμιλος

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε εκτός έδρας επί του Ιπποκράτη με 4-1. Εφτασε έτσι τους 22 βαθμούς, και παραμένει στην κορυφή μαζί με τον Αστέρα Ζωγράφου. Οι Περιστεριώτες έμειναν στους 14 βαθμούς και υποχώρησαν στην 10η θέση.

Ο Ηρακλής Περιστερίου ηττήθηκε με 2-0 σον Βύρωνα από την Δόξα. Εμεινε στους 18 βαθμούς και είναι πλέον στην 6η θέση.

Την ήττα στην έδρα του με 2-1 από τον εκ των πρωτοπόρων Αστέρα Ζωγράφου γνώρισε ο Ορφέας Αιγάλεω, που πάντως εξέφρασε πολλά παράπονα για την διαιτησία. Με 16 βαθμούς είναι στην 7η θέση μαζί με την Ιεράπολη, που γνώρισε βαριά ήττα εκτός έδρας από την Κοψαχείλα με 4-1.

Την 11η ήττα της σε ισάριθμα ματς γνώρισε η Θύελλα Περιστερίου, που μέσα στην έδρα της ηττήθηκε με 3-0 από τον Αττικό και παραμένει στην τελευταία θέση.

 

3ος όμιλος

Αν και δυσκολεύτηκε ο Φοίνικας Περιστερίου νίκησε με 3-2 τον Τριφυλλιακό. Εφτασε έτσι τους 26 βαθμούς καιπαραμένει στην 2η θέση, μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Κένταυρο Βριλησσίων στους 3 βαθμούς.

Ηττα-σοκ υπέστησαν οι Λύκοι Χαϊδαρίου μέσα στην έδρα τους από τον Παπάγο με 2-3. Εμειναν έτσι στους 18 βαθμούς και είδαν τους δύο πρωτοπόρους να ξεμακραίνουν..

Σπουδαίο βαθμό πήρε η Κηπούπολη, που ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Κένταυρο, δεχόμενη μάλιστα την ισοφάριση λίγο πριν το τέλος. Με 17 βαθμούς είναι στην 4η θέση.

 

4ος όμιλος

Σημαντικό εκτός έδρας βαθμό πήρε το Καματερό, που έμεινε στο 0-0 με τον Κολωνό, και με 11 βαθμούς είναι στην 9η θέση.

Την ήττα με 2-0 στο Χαλάνδρι από τον Ατρόμητο γνώρισε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου. Με 10 βαθμούς είναι στην 10η θέση.

Εντός έδρας ήττα με 3-0 από την πρωτοπόρο Πεύκη γνώρισε ο Ιάσωνας. Εμεινε έτσι στους 8 βαθμούς και στην 11η θέση.