Home Σπορ Α’ ΕΠΣΑ: ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Α’ ΕΠΣΑ: ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Α’ ΕΠΣΑ: ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

0
0

Μόνο ΑΟ Περιστερίου κατάφερε να νικήσει στην πρεμιέρα της Α΄ΕΠΣΑ από τις πέντε ομάδες της Δυτικής Αθήνας που αγωνίστηκαν.

Επιβλήθηκε με πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 επί τη Λυκόβρυσης. Άγιοι Ανάργυροι και Ανθούπολη έμειναν στο 1-1 στο μεταξύ τους αγώνα. Ο Ολυμπιακός Λιοσίων ηττήθηκε στην έδρα του με 2-3 από τον Άγια Ταύρου και η Αγία Ελεούσα εκτός έδρας ηττήθηκε με 0-1 από την Αργυρούπολη.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 1-0

Με το δεξί μπήκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΑΟ Περιστερίου που επικράτησε με 1-0 της Λυκόβρυσης.

Χρειάστηκαν 55’ για να βρει δίχτυα ο Χίος για την ομάδα του Κώστα Αρζένη. Οι γηπεδούχοι είχαν και τρία δοκάρια με τον Λειβαδά στο 35’ και στο 65’ και τον Μπαλαρίνη στο 82’

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Αρζένης): Τσιώσης, Τρόκα (86΄ Διονυσόπουλος), Κριτσωτάκης, Μπούζας Ι., Σεττελάρι, Τσιλεπής (46΄ Ζιάμπρας), Λειβαδάς, Ζαφειράτος (89΄ Κουφογιάννης), Νένδος, Μπούζας Α. (46΄ Κουτσούκου), Χίος (86΄Μπαλαρίνης).

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Δανόπουλος, Γιαννίκος, Σουλιώτης, Σιαδήμας (79΄ Μάνθιος), Πανταγιάς, Γεωργόπουλος (53΄ Μπαρδάνης), Τασιούδης (65΄ Μπογκντάνι), Παπαχρήστος (59΄ Γαλακτίδης), Πετράκης, Πάγκας (79΄ Κορρές).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 1-1

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Άγιοι Ανάργυροι και Ανθούπολη που έμειναν στο 1-1.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ανοιξαν το σκορ με τον Φωτόπουλο στο 53’. Η Ανθούπολη ισοφάρισε στο 80’ με τον Κακιώρη, αλλά οι Άγιοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν τη νίκη καθώς στις καθυστερήσεις ο Καριατλής δεν μπόρεσε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Δρίβα.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χρήστος Πιπίνης): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Βασιλειάδης, Γενίδογαν (73′ Χαραλάμπους), Οικονόμου, Καριατλής, Κατσίβελας, Ξαγοράρης, Φωτόπουλος (89′ Δεσποτόπουλος), Αρβανιτάκης (55′ Κλωνάρης) .

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κουτσογιάννης): Δρίβας, Κακιώρης, Παπαχρήστος (59′ Τσαγκλής), Πάσσαρης (26′ Αποστολόπουλος /71′ Νικολόπουλος), Μπίμπιζας, Αντωνόπουλος, Ρεζτσόβ, Ηλιόπουλος, Καλογερής (59′ Ντούπης), Κυριαζής, Ξυνογαλάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 2-3

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Λιοσίων που ηττήθηκε στην έδρα του με 2-3 από τον Άγιαξ Ταύρου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 με κεφαλιά του Ηρακλή στο 9’ και με πέναλτι του Μαρούση στο 23’.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν με σουτ των Τσουκαλά  στο 37’ (1-2) και Γκαβζίδη στο 53’ (2-2).

 Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 62′ ο Μαρούσης  με πέναλτι και πάλι.

Στις καθυστερήσεις ο Μπαρμπαλιάς είχε δοκάρι για τον Άγιαξ Ταύρου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Κανελλόπουλος, Λαμπρόπουλος (70′ Μιχαηλίδης), Φραγκόπουλος, Λένγκα Α., Βασιλάκος Β. (75′ Ζέρβας), Γιαταγανάκης, Τσουκαλάς, Γανωτής, Λένγκα Β., Τσάτσα (64′ Γεωργόπουλος), Νικολάου (46′ Γκαβζίδης).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Βεζύρης, Χανιώτης, Στρέφι, Ηρακλής Α., Μαρούσης, Σέχου Γ., Μαυροβουνιώτης (89′ Μπαρμπαλιάς), Σωτηρόπουλος, Σέχου Σ. (85′ Κατσής), Γκουτσούλας (85′ Μαυρέλης), Παπανδρέου (90+’ Αλεξόπουλος).

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 1-0

Πάλεψε αλλά δεν κατάφερε η Αγία Ελεούσα να αποφύγει την ήττα στην Αργυρούπολη με 0-1 καθώς από το 23’ έπαιζε με δέκα παίκτες.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους σημείωσε στο 77’ με κεφαλιά ο Γκρεβτσίδης. Οι φιλοξενούμενοιδιαμαρτυρήθηκαν έντονα για την αποβολή του Τζώρτζη στο 23’, που τους υποχρέωσε να ανγωνιστούν το υπόλοιπο του αγώνα με δέκα παίκτες.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης, Γιαννίκος (64’ Κοκκινέλης), Γοργάκης, Γεωργακάς, Ασημάκης (46’ Τσάκαλος), Κωστάκης, Λεβέντης, Ζυγούρης (46\ Προμπονάς), Γκρεβτσίδης, Χρήστου (85’ Κωστόπουλος), Δρακωντίδης.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ξυδιάς, Μασμανίδης, Τζώρτζης, Α. Μπάκας, Μπίκος, Γολίδης, Π. Μπάκας (62’ Τσαγκάρης), Κατσικανταής, Μαθιούδης (26’ Παυλάτος), Παναγιωτόπουλος (77’ Μπρούσος), Γιαννόπουλος.