Home Ίλιον ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΛΙΟΥ: ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΛΙΟΥ: ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΛΙΟΥ: ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ

0
0

Πλασματική εικόνα μέσω μίας προσωρινής λύσης χαρακτήρισε η Δημοτική Ισοπολιτεία Ιλίου την υδροδότηση του Πάρκου Τρίτση από το πηγάδι Πρέση.

 

 

Για προσωρινή λύση που δημιουργεί πλασματική εικόνα και δημιουργεί λάθος εντυπώσεις στους πολίτες χαρακτήρισε την υδροδότηση από το πηγάδι Πρέση του Πάρκου Τρίτση, με ανακοίνωσή της η Δημοτική Ισοπολιτεία Ιλίου.

 

Σύμφωνα με αυτή η προγραμματική σύμβαση λήγει τον Απρίλιο του 2022 και δεν δίνει τη μόνιμη λύση που έχει κάνει με προτάσεις της η δημοτική παράταξη.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΙΛΙΟΥ

Πέμπτη 22 Απριλίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης «εγκαινιάστηκε» η υδροδότηση της λίμνης του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης” σύμφωνα πάντα με τις πανηγυρικές ανακοινώσεις του νέου Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή. Η υδροδότηση παρέχει 1000 κυβικά  μέτρα νερού το 24ωρο, μέσω αγωγού, από το πηγάδι Πρέση του Δήμου Ιλίου. Ωστόσο αυτό είναι μία πρόσκαιρη λύση και δεν λύνει το πρόβλημα, αφού η προγραμματική σύμβαση είναι προσωρινή και λήγει με την παράταση που πήρε τον Απρίλιο του 2022.

Ως Δημοτική Ισοπολιτεία Ιλίου ζητάμε μόνιμη λύση στο θέμα της υδροδότησης των λιμνών του πάρκου με προτάσεις που έχουμε κάνει στο παρελθόν και θα επαναληφθούν στο μέλλον.

Διαφωνούμε δε με τα άσκοπα θεάματα που προβάλλουν μια εικόνα πλασματική και δίνουν λάθος εντυπώσεις στους πολίτες.