Home Πετρούπολη Επίδειξη skatebord στον Δήμο Πετρούπολης
Επίδειξη skatebord στον Δήμο Πετρούπολης

Επίδειξη skatebord στον Δήμο Πετρούπολης

0
0

Αγώνες επίδειξης skateboard θα πραγματοποιηθούν το πρωί του Σαββάτου 17/6 στην πλατεία Ηρώων 1821 (στρογγυλή πλατεία) στις 10:00. H εκδήλωση διοργανώνεται από το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Πετρούπολης σε συνεργασία με την Hellenic Skateboard Federation

 

 

 

Ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με την Hellenic Skate Federation, διοργανώνει «Επίδειξη Τροχοσανίδας – Skatebord» τo Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 και ώρα 10.00, στην πλατεία Ηρώων Αγωνιστών 1821 (στρογγυλή), στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων του Δήμου «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023» & της Ολυμπιακής Ημέρας 2023.

Το skateboard είναι μια μορφή αερόβιας άσκησης όπως το περπάτημα, το κολύμπι και το τρέξιμο, με πολλά κάρδιο-αναπνευστικά οφέλη.

Η ενασχόληση με το skateboarding έχει θετικές επιπτώσεις στην υγεία, αφού ενισχύει την ισορροπία των μυών και των οστών, καθώς και στη διάπλαση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα της νεολαίας, αφού αναδεικνύει τον αμοιβαίο σεβασμό, την υπομονή και επιμονή, τη συνύπαρξη και συνεργασία, την αυτοπειθαρχία και αυτοπεποίθηση.

Επιπλέον, η ενασχόληση με το skateboarding ενθαρρύνει την κοινωνική δικτύωση, την καλλιτεχνική έκφραση και την εκτίμηση στο περιβάλλον.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή σας περιμένουμε όλους! Let’s Move…