Home Αιγάλεω «ΕΦΥΓΕ» Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ
«ΕΦΥΓΕ» Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

«ΕΦΥΓΕ» Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

0
0

Η εμβληματικότερη μοφή του αιγαλεώτικου μπάσκετ ο Δημήτρης Καρβέλας έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη το Αιγάλεω αλλά και όλο το κόσμο της καλαθοσφαίρισης

Σε ηλικία 64 χρονών και μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο «έφυγε» από τη ζωή ο Δημήτρης Καρβέλας μία από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού μπάσκετ και ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα μπάσκετ του Αιγάλεω.  Ο Δημήτρης Καρβέλας συνέδεσε το όνομά του  με την ομάδα του Αιγάλεω και ως παίκτης και ως προπονητής, φτάνοντας την ομάδα μέχρι την Α1.

Ταπεινός αλλά και φιλόδοξος, με πείσμα και εργατικότητα προσέφερε τις υπηρεσίες του και σε αθλητικό αλλά και διοικητικό επίπεδο στο άθλημα που αγάπησε. Διετέλεσε τεχνικός υπεύθυνος στην Εθνική Ανδρών, ενώ ήταν γενικός διευθυντής στην ΚΑΕ Ηρακλής. Αλλά πάντα, όπως λένε οι φίλοι του, η καρδιά του βρισκόταν στο Αιγάλεω.

Η ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Δημήτρη Καρβέλα, που “έφυγε” σήμερα από τη ζωή, μετά από πολύχρονη και γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο Δημήτρης Καρβέλας πάλεψε σκληρά για να κρατηθεί στη ζωή και ήταν μαχητής μέχρι το τέλος.
Ακόμη και μέχρι πριν από μερικές βδομάδες, παρά τη δοκιμασία, που περνούσε, έδινε το “παρών” τόσο στο Ιβανώφειο όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια του ΗΡΑΚΛΗ.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Δημήτρη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΚ

«Ένας άνθρωπος που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στα γήπεδα του μπάσκετ και υπηρέτησε το άθλημα από πολλά διαφορετικά πόστα, έφυγε σήμερα από την ζωή. Ο Δημήτρης Καρβέλας έδωσε μια γενναία μάχη τα τελευταία χρόνια με την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε, δεν έχασε ποτέ το κουράγιο του, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις μικρές του νίκες.
Ο Δημήτρης Καρβέλας υπήρξε αθλητής, προπονητής αλλά και μάνατζερ ομάδων. Εκτός από σωματεία, με τελευταίο αυτό του Ηρακλή, είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του και στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και ήταν δίπλα σε Εθνικές Ομάδες μικρών ηλικιών συμμετέχοντας και σε σημαντικές διακρίσεις και κατακτήσεις τροπαίων.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΚΑ

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Ε.Σ.Κ.Α εκφράζουν τα πιο βαθιά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Δημήτρη Καρβέλα, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 64 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.
Υπήρξε καλαθοσφαιριστής του Αιγάλεω και συνέδεσε το όνομα του με το σωματείο και ως παίχτης και ως προπονητής, όντας στο δυναμικό του από τα πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α.  Αργότερα ως προπονητής από  Β’ Εθνική πορεύτηκε με την ομάδα και την οδήγησε σαν πρώτος προπονητής, ως την Α1 Ανδρών ΕΣΑΚΕ, στην κορυφαία διάκριση της ιστορίας του συλλόγου. Είχε διατελέσει τεχνικός υπεύθυνος στην Εθνική ομάδα Ανδρών, ενώ μέχρι πρότινος ήταν γενικός διευθυντής στην ΚΑΕ Ηρακλής. Η προσφορά του στο άθλημα και ο χαρακτήρας του θα μείνουν στην μνήμη όλων μας.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Καλό παράδεισο Δημήτρη….

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του φίλου Δημήτρη Καρβέλα.
Γέννημα θρέμμα Αιγαλιώτης ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών την ομάδα μπάσκετ της πόλης μας ως παίκτης, προπονητής και παράγοντας, οδηγώντας την μέχρι την κορυφαία κατηγορία.
Η απώλειά του για την πόλη και την ομάδα του Αιγάλεω είναι πολύ μεγάλη.
Στην οικογένειά του και στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».


Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΒΕΛΑ

«Λατρεμένε μας σύζυγε και πατέρα,
Μετά από 5 χρόνια σκληρής μάχης, έφυγες με το κεφάλι ψηλά. Μέχρι το τελευταίο λεπτό της ζωής σου, δε σταμάτησες να αγωνίζεσαι. Το κενό που αφήνεις απέραντο. Ο πόνος δυσβάσταχτος…
Θα σε αποχαιρετήσουμε αύριο, Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, στις 11:30, στον Ιερό Ναό του Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω.
Αντί για λουλούδια και στεφάνια, η οικογένεια επιθυμεί οι δωρεές να προσφερθούν στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, της οποίας εκπρόσωπος θα βρίσκεται στην εκκλησία».