Home Σπορ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, 1-1 ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ
ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, 1-1 ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, 1-1 ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

0
0

Λαμία και Ατρόμητος, έμειναν στο 1-1 για την 18η αγωνιστική της Super League, με την ομάδα του Περιστερίου να μένει ανικανοποίητη

 

 

Αν και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στη Λαμία, μένοντας στο 1-1 με την τοπική ομάδα. Εφτασε έτσι τους 23 βαθμούς και είναι στην 7η θέση, ενώ η Λαμία έφτασε τους 12 και είναι μαζί με τον Λεβαδειακό στην 12η θέση.

 

Στο 8′ ο Ατρόμητος πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Έρλινγκμαρκ έκανε μια βαθιά μπαλιά στον Ρομπάιγ, αυτός έδωσε στον Κιάρτανσον το πλασέ του οποίου το έβγαλε αρχικά ο Σαράνοφ, αλλά ο Ροτάριου με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 47′ η Λαμία κατάφερε να βρει στην ισοφάριση. Μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπεχαράνο, ο Κορνέζος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Γκοράνοφ στο 80′.

 

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Γκοράνοβ, Σλίβκα, Νούνιες (74′ Ντε Βινσέντι), Μπεχαράνο (74′ Τζανδάρης), Μανούσος (61′ Τσιλούλης, Ρόμανιτς, Βέργος (83′ Σιμόν).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαίας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (79′ Κωτσόπουλος), Ρομπαίγ (85′ Τζοβάρας), Ροτάριου, Φριντγιόνσον (79′ Οικονομίδης), Κιάρτανσον (79′ Τζαβίδας).