Home Σπορ ΚΑΡΑΤΕ: ΠΕΜΠΤΟΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΞΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ
ΚΑΡΑΤΕ: ΠΕΜΠΤΟΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΞΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ

ΚΑΡΑΤΕ: ΠΕΜΠΤΟΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΞΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ

0
0

Για λίγο δεν άγγιξε το όνειρο ενός παγκοσμίου μεταλλίου ο Διονύσης Ξένος που έμεινε στην 5η θέση χάνοντας στο μικρό τελικό.

Την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών στο Ντουμπάι κατέκτησε ο Διονύσης Ξένος. Ο Έλληνας πρωταθλήτης ηττήθηκε με 5-4 στο μικρό τελικό των -67 κ. από τον Ιάπωνα Σοϊτσίρο.

Στην εκπληκτική πορεία του σε μία κατηγορία πραγματικά φωτιά, που ολοκληρώθηκε με απολογισμό 5 νίκες και 2 ήττες, ο Ξενος νίκησε τους Μπάλτσιους (Λιθουανία), Τσουνγκ (Χονγκ Κονγκ), Μπρούνερ (Ελβετία), Πακ (Ουκρανία) και του Ρίνοφ (Βουλγαρία), ενώ ηττήθηκε από τον Σοϊτσίρο και από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη και Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Στίβεν Ντα Κόστα (Γαλλία).
«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους για την πολύ καλή παρουσία και τους δυνατούς αγώνες που έδωσαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν πολύ υψηλό και στις περισσότερες κατηγορίες οι αθλητές μας κατέκτησαν αρκετές νίκες. Η παρουσία της εθνικής ομάδας ολοκληρώθηκε με την 5η θέση του Διονύση Ξένου που συνιστά σημαντική επιτυχία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ, Θεόδωρος Σιετής.