Home Σπορ Με το δεξί στο 2022 το Αιγάλεω 1-0 τον Καραϊσκάκη
Με το δεξί στο 2022 το Αιγάλεω 1-0 τον Καραϊσκάκη

Με το δεξί στο 2022 το Αιγάλεω 1-0 τον Καραϊσκάκη

0
0

Σημαντικό τρίποντο πήρε το Αιγάλεω που επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Καραϊσκάκη στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Super League 2.

Χάρη στο αυτογκολ του Βαν Ίπερεν στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης το Αιγάλεω κατάφερε να επιβληθεί με 1-0 της ΑΕ Καραϊσκάκη σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες επηρεασμένες από την αγωνιστική αποχή δεν δημιούργησαν ιδιαίτερες φάσεις στις δύο εστίες με εξαίρεση το αυτογκόλ του Βαν Ίπερεν μετά την προσπάθεια του Πιαστόπουλου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και θα μπορούσαν να σημείωσουν ένα δεύτερο γκολ στο 69’ με τον Τσίτσαρη να μην μπορεί να νικήσει τον Χουάντερσον και με τον Βουκελάτο στο 82 και στο 87’.

Πάντως και ο οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 57’ με τον Ρούνει να μην μπορεί να νικήσει τον Σικαλιά.

Το Αιγάλεω με 20 βαθμούς (6-2-2, 12-5 γκ.), βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας

ΑΙΓΑΛΕΩ (Α. Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Καθάριος (61′ Τσίτσαρης) Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης 83′ Καλύβας), Τριμμάτης (68′ Βουκελάτος)

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Τ. Καβακάς): Χουάντερσον, Μπεκατώρος (45′ Ζαμπού), Δερμιτζάκης (72′ Γαλεάδης), Βαφειάδης, Γλυνός, Σταματής, Φαν Ίπερσεν, Nατζίμ, Τάμπας, Ρούνει, Κρισμάρεβιτς.