Home Πετρούπολη Μ. ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Η ΜΠΟΧΑ κ. ΠΑΤΟΥΛΗ
Μ. ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Η ΜΠΟΧΑ κ. ΠΑΤΟΥΛΗ

Μ. ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Η ΜΠΟΧΑ κ. ΠΑΤΟΥΛΗ

0
0

Την παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής ζήτησε ο επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών Μ. Μπουσούνης από τον Γ. Πατούλη για τη δυσοσμία που αναδύεται και διαχέεται από τον ΧΥΤΑ Φυλής

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Αττική Γιώργο Πατούλη είχε ο δημοτικός σύμβουλος Πετρούπολης και επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών Μανώλης Μπουσούνης ζητώντας την καταγραφή από μέρους της περιφέρειας της δυσοσμίας που διαχέεται από τη χωματερή της Φυλής.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας χωρίς επιτυχία. Τελειώνοντας σημειώνει ότι δεν πρόκειται να σιωπήσει γιατί η μπόχα κρύβει αρρώστια για τους πολίτες…

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μπουσούνη έχει ως εξής:    

«Επικοινώνησα ως Δημοτικός Σύμβουλος πριν από λίγη ώρα τηλεφωνικά με τον Περιφερειάρχη Αττικής κο Πατούλη λόγω αρμοδιότητας του για να του σημειώσω ότι στην περιοχή μας πλέον δεν αντέχουμε τη δυσοσμία από τη χωματερή και ότι ζητώ κάποιος συνεργάτης/δα να έρθει  άμεσα να καταγράψει την κατάσταση και να δοθεί μια βραχυπρόθεσμη λύση και ενημέρωση όλων μας.

Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω τη συζήτηση μας στην παρούσα φάση και θα επανέλθω εφόσον χρειαστεί.

Είχα προσπαθήσει να επικοινωνήσω νωρίτερα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για το θέμα αλλά δεν κατέστη εφικτό. Ούτε στην Αστυνομία κατέστη εφικτό να γίνει επικοινωνία με τη ΓΓΠΠ.

Θα κάνουμε θεσμικά ότι χρειαστεί για να προστατεύσουμε τις ζωές μας αλλά πρέπει πριν η απογοήτευση γίνει συνήθεια και σε αυτό το κομμάτι της ζωής μας να παλέψουμε ενωμένα οι κάτοικοι που βιώνουμε το πρόβλημα και όσοι το κατανοούμε για δίκαιη λύση και προστασία της υγείας μας εδώ και τώρα.

Θέλουμε να μάθουμε και τι συμβαίνει και να σταματήσει και δεν θα σιωπήσουμε γιατί η σιωπή στη μπόχα είναι μια τυχόν αρρώστια για εμάς, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τους συμπολίτες μας.

Η χωματερή και οι συνοδές εγκαταστάσεις στη Φυλή δεν θα μας τελειώσουν αλλά θα τις τελειώσουμε εμείς αρκεί να το πιστέψουμε.