Home Πετρούπολη Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 63η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πετρούπολης
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 63η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πετρούπολης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 63η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πετρούπολης

0
0

Με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε η 63η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πετρούπολης, η οποία διοργανώθηκε από το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.

Στη δημοτική τράπεζα αίματος, η οποία είναι μια από τις πληρέστερες τράπεζες αίματος που διατηρείται σε δήμο και καλύπτει τις συνολικές ανάγκες των κατοίκων, προστέθηκαν 138 νέες μονάδες αίματος.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Κακαβάς, εθελοντής αιμοδότης και ο ίδιος, μετά το πέρας του διημέρου αιμοδοσίας δήλωσε: “Αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση καθώς και υποχρέωση απέναντι σε όλους τους δημότες που ανταποκρίθηκαν θετικά και σε αυτό το κάλεσμα μας για την ενδυνάμωση της Τράπεζας Αίματος του δήμου μας. Ιδιαίτερα ευχαριστώ και ευγνωμονώ τόσο εκ μέρους των κατοίκων της Πετρούπολης όσο και της διοίκησης του δήμου μας τους 34 νέους εθελοντές που προστέθηκαν με ευθύνη και χαρά στο μητρώο των αιμοδοτών μας και ανανεώνουμε όλοι μαζί το ραντεβού για τη ζωή, στην επόμενη αιμοδοσία μας.

Ευχαριστώ και το προσωπικό του τμήματος της Κοινωνικής Πολιτικής με προϊστάμενο τον κ. Πέτσα, καθώς και του Ερυθρού Σταυρού για την άρτια διοργάνωση”.

Μεταξύ των αιμοδοτών που παρέστησαν και προσέφεραν αίμα στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Φεβρουαρίου, ήταν εκτός του κ. Κακαβά και οι δημοτικοί σύμβουλοι  Μάνος Συλλιγνάκης και Ευθύμης Μπουρνάς.