Home Σπορ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡ.: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡ.: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡ.: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

0
0

Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΩΣ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

 

Με ανακοίνωση της το ΔΣ της Ολυμπιάδας Πετρ. αναστέλλει τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής, ως μία ενέργεια  ευθύνης και συμμόρφωσης στις οδηγίες των αρμοδίων υπηρεσίων Δημόσιας Υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης να ανασταλεί από Σήμερα και για διάστημα 14 ημερών η λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και οργανισμών της χώρας, ο ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, αντιμετωπίζοντας με υπευθυνότητα το θέμα της προστασίας της υγείας των παιδιών που συμμετέχουν στα προγράμματα των Ακαδημιών του συλλόγου καθώς και των οικογενειών τους, αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας των τμημάτων Υποδομής καθώς και Παιδικού – Εφηβικού τμήματος από σήμερα Τετάρτη 11/3/2020 για το ίδιο χρονικό διάστημα.

 

Ο Σύλλογος θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις σχετικές αποφάσεις των αρμοδίων φορέων στο κρίσιμο αυτό θέμα και να προσαρμόζει τη λειτουργία και τις δραστηριότητές του σε αυτές. Θα υπάρξει άμεση ενημέρωση για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη.