Home Πετρούπολη Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑς
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑς

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑς

0
0

Ο δήμος Πετρούπολης συμμετέχει στη δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών ατομικής υγιεινής, καθαρισμού και  κλινοσκεπασμάτων για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας.

Ο δήμος Πετρούπολης συμμετέχει στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ, λάδι, αλάτι, ντοπατοπελτέ, δημητριακά), ειδών ατομικής υγιεινής, ειδών καθαρισμού, πετσετών, κλινοσκεπασμάτων και φαρμάκων για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και άλλων περιοχών της Θεσσαλίας, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και ώρες 10:00 έως 14:00.

Οι πετσέτες και τα κλινοσκεπάσματα θα πρέπει να είναι είτε καινούργια, είτε μεταχειρισμένα, καθαρά και έτοιμα για να χρησιμοποιηθούν από τους συνανθρώπους μας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο υποδοχής του Κέντρου Κοινότητας και των Κοινωνικών Δομών επί των οδών Αθ. Διάκου 88Α & Αγ. Δημητρίου, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Κέντρου Κοινότητας κατά τις ώρες 09:00 έως 17:00 στο τηλέφωνο 2105065885. Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Κα. Κωνσταντίνου Παναγιώτα, Κα. Βερβενιώτη Χριστίνα και Κα. Γαλανάκη Γεωργία.