Home Πετρούπολη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! [VIDEO]
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! [VIDEO]

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! [VIDEO]

0
0

ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩ

Την κεντρική ομιλία της πραγματοποίησε την Τρίτη 21 Μαΐου η Ανυπότακτη Πετρούπολη, στην πλατεία Ηρώ!

 

Ο Παναγιώτης Σαμοθρακίτης, επικεφαλής της παράταξης μίλησε για τους στόχους της παράταξης, ενώ σύντομο λόγο έδωσαν και οι πρώην επικεφαλής της Ανυπότακτης Πετρούπολης και δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Πατρικίου και Νέαρχος Νιαρχάκος.

Ο κ. Νιαρχάκος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της παρουσίας της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και «απολογισμό» της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου υποστηρίζοντας ότι και η διοίκηση της Λαϊκής Συσπείρωσης και οι άλλες παράταξεις που συνέθεταν το Δημοτικό Συμβούλιο συμφωνούσαν και στις στρατηγικές επιλογές και στον προϋπολογισμό, στα τεχνικά προγράμματα, στις ελαστικές σχέσεις εργασίας.

Η κ. Πατρικίου στην ομιλία της υποστήριξε ότι η Ανυπότακτη Πετρούπολη είναι ο άλλος δρόμος του αγώνα και της πάλης για μια νέα προοπτική της κοινωνίας!

Τέλος ο κ. Σαμοθρακίτης μίλησε για την ύπαρξη δύο πολιτικών στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτής που διαμόρφωσε την υπάρχουσα κατάσταση που ταυτιζόταν με την πολιτικής των μνημονίων ως το αναγκαίο κακό  και η άλλη που την εξέφρασε η  Ανυπότακτη Πετρούπολη που υποστηρίζει την αποτροπή των ελαστικών σχέσεων εργασίας, που είναι κατά του ξεπουλήματος των κοινωνικών υπηρεσιών στους ιδιώτες, που απαιτεί την δωρεάν πρόσβαση όλων των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς, που απαιτεί την επαναλειτουργία των ιατρείων του ΙΚΑ και τέλος που ζητά την προστασία κάθε ελεύθερου δημόσιου χώρου από τους επίδοξους καταπατητές.