Home Πετρούπολη ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΠΠΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ! [VIDEO]
ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΠΠΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ! [VIDEO]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΠΠΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ! [VIDEO]

0
0

ΗΓΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΛΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Πιο έτοιμος από ποτέ δήλωσε ο Θοδωρής Λάππας στην κεντρική ομιλία του και αποθεώθηκε από τους εκατοντάδες φίλους της παράταξης «Πετρούπολη Μαζί» που έδωσαν το παρών στην πλατεία Ηρώ την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Καταγγελτικός στο χθες, παθιασμένος για το αύριο, δήλωσε έτοιμος να αναλάβει τη διοίκηση του δήμου.
Ζήτησε την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών της πόλης για να οδηγήσει την Πετρούπολη σε μία νέα εποχή.
Δήλωσε πως ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στους πολίτες, σε κάθε γειτονιά, όπου και όταν χρειαστεί.
Κατήγγειλε τη σημερινή διοίκηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για ολιγωρίες, αγκυλώσεις και καθυστερήσεις που κράτησαν πίσω την πόλη. Κατηγόρησε την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για μόνιμη απουσία από τα δημοτικά συμβούλια. Την ίδια ώρα που αυτός, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του και οι συνεργάτες του ήταν παρόντες στα μεγάλα προβλήματα της πόλης, όπως η επέκταση της Χωματερής και οι καταπατήσεις στο Ποικίλο όρος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στα σχέδιά του για το αύριο είναι η ανοικοδόμηση σύγχρονου δημαρχείου στην πλατεία Αγίου Δημητρίου. Η διεκδίκηση σταθμού του Μετρό άμεσα στην Πετρούπολη. Ο εκσυγχρονισμός των αθλητικών εγκαταστάσεων. Η αναβάθμιση και 12μηνη λειτουργία του Θεάτρου Πέτρας με δράσεις πολιτιστικές αλλά και αθλητικές. Η δημιουργία Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης και αποκατάστασης των ανέργων του δήμου. Η βελτίωση των συνθηκών των σχολείων και της λειτουργίας των ολοήμερων. Στις άμεσες προτεραιότητες η καθαριότητα, η υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων στις κεντρικές λεωφόρους, ο εκσυγχρονισμός του στόλου των απορριμματοφόρων. Υπόσχεση για τη βελτίωση της λειτουργίας των ΚΑΠΗ, αλλά και της Βοήθειας στο Σπίτι. Ακόμη υποσχέθηκε τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και υπηρεσιών του δήμου!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Τέλος ο Θοδωρής Λάππας επισήμανε ότι γνωρίζοντας τις δυσκολίες για τη διοίκηση του δήμου που δημιουργούνται λόγω της εφαρμογής της απλής αναλογικής επεδίωξε τη συνεργασία των άλλων δημοτικών παρατάξεων με τη διετέλεση ενός ανοικτού διαλόγου (debate) για την ενημέρωση των πολιτών. Αυτό κατέστη δις αδύνατο και κάλεσε τους συνυποψηφίους του να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων την επομένη των εκλογών για το καλό της πόλης!