Home Σπορ ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΌΡΟΣ ΤΟ ENDURO MTB
ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΌΡΟΣ ΤΟ ENDURO MTB

ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΌΡΟΣ ΤΟ ENDURO MTB

0
0

Πλούσιο θέαμα με υψηλές ταχύτητες και ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης στο Ποικίλο Όρος το Σαββατοκύριακο 27-28 Νοεμβρίου 2021.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και ο Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Πετρούπολης συνδιοργανώνουν το με δύο αγώνες, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro mtb και τον τελικό αγώνα του κυπέλλου «Enduro Greek Series».

Το Enduro mtb διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Αττική γεγονός που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη στην τεχνογνωσία και εμπειρία άριστα οργανωμένων εκδηλώσεων από τον Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ. Ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε ένα βουνό που κυριαρχεί η πέτρα και με μοναδικά αγωνιστικά μονοπάτια. Εκτός από το αγωνιστικό μέρος το διήμερο είναι εμπλουτισμένο με εκδηλώσεις ενώ θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που έχει ορίσει η Πολιτεία για τον περιορισμό της πανδημίας. Ο πρόεδρος του ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Δημήτρης Ζωναράς δήλωσε « Η καρδιά του mtb θα χτυπήσει στο Ποικίλο Όρος το διήμερο 27&28 Νοεμβρίου.

Αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο μας και επιβράβευση για την παρουσίας μας στο χώρο της ποδηλασίας η εμπιστοσύνη από την ΕΟΠ να είμαστε εμείς που θα διοργανώσουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς και τον τελικό του Enduro GreeK Series, για πρώτη φορά στην Αττική.Είναι μεγάλη η συμβολή του Δήμου Πετρούπολης που στηρίζει πάντα τις προσπάθειες μας καθώς και των χορηγών μας, μπανάνες F.lli Orsero, Νερά Ρούβας, Cretan beer, Ότι Πρέπει cafe, Plasmet Sillignakis, IPM,  που μαζί με τους χορηγούς των αγώνων κυπέλλου θα προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία σε αναβάτες και θεατές».