Home Πετρούπολη ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

0
0

Στην πεζοδρόμηση τμήματος επί της οδού Θεσσαλίας από την οδό Τζαβέλλα έως την οδό Ρήγα Φεραίου,  κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών των σχολικών μονάδων, προχωράει ο δήμος Πετρούπολης.

 

Η πεζοδρόμηση, που είναι απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής μετά από αίτημα του Σχολικού Συμβουλίου του 3ου Δημοτικού Σχολείου, θα σημανθεί με τη χρήση απαγορευτικών σημάτων τα οποία θα τοποθετηθούν σε αλυσίδες.

 

Πιο συγκεκριμένα  το χρονικό διάστημα από τις 7.45-8.30πμ και 13.00-13.30μμ δεν θα επιτρέπεται η διέλευση των οχημάτων στην οδό Θεσσαλίας από τη διασταύρωση με την οδό Τζαβέλα ως την Ρήγα Φεραίου, ώστε να διευκολυνθεί και να γίνει με ασφάλεια η προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου.

Τα απαγορευτικά σήματα θα τοποθετηθούν κάθετα στην οδό Θεσσαλίας καθώς και στην είσοδο της οδού Τζαβέλλα, από την πλευρά της Μ. Μπότσαρη, καθιστώντας το τμήμα της οδού Τζαβέλα (από την οδό Μ. Μπότσαρη έως την Θεσσαλίας) προσωρινά μονόδρομο, ούτως ώστε τα οχήματα που εισέρχονται στην περιοχή από την οδό Αν. Ρωμυλίας, να μπορούν να κινούνται μόνο προς την Μ. Μπότσαρη.

Παρακαλούνται θερμά, όλοι οι γονείς-κηδεμόνες-συνοδοί των μαθητών να συνεργαστούν για την υλοποίηση της απόφαση, η οποία θεωρούμε ότι θα ωφελήσει την σχολική κοινότητα.

Θα υπάρξει ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία έναρξης του μέτρου.