Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ WATER POLO ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ WATER POLO ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ WATER POLO ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

0
0

Πρόγραμμα εκμάθησης υδατοσφαίρισης παρουσίασε ο Δήμος Πετρούπολης σε μαθητές σχολείων σε συνεργασία με την Ολυμπιάδα Πετρούπολης.

 

 

Ένα πρόγραμμα εκμάθησης υδατοσφαίρισης μέσα από έναν αγώνα επίδειξης παρουσίασε ο Δήμος Πετρούπολης σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσε την Ολυμπιάδα Πετρούπολης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.

 

Οι μαθητές των σχολείων παρακολούθησαν ένα «οικογενειακό» διπλό της ομάδας υδατοσφαίρισης της Ολυμπιάδας Πετρούπολης προκειμένου να γνωρίσουν το άθλημα της Υδατοσφαίρισης, δεδομένου ότι αυτό εντάχθηκε από τη φετινή χρονιά στο πρόγραμμα των σχολικών πρωταθλημάτων.

Κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να λάβουν επεξηγήσεις για το άθλημα από τους προπονητές της «Ολυμπιάδας Πετρούπολης» που συντόνιζαν την εκδήλωση και να διασκεδάσουν με τα παιχνίδια του ανιματέρ που βρισκόταν στον χώρο, ενώ με το πέρας της παρουσίασης έλαβαν και αναμνηστικά δώρα.

 

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Χρυσικός, η Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ΚΕΠ & Πολιτικής Ισότητας των Φύλων Κατερίνα Σταματοπούλου και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κυριάκος, ο οποίος έδωσε και την έναρξη του αγώνα.