Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: AQUA AEROBIC ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: AQUA AEROBIC ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: AQUA AEROBIC ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

0
0

Νέο αθλητικό τμήμα υδρογυμναστικής ενηλίκων δημιουργεί ο Δήμος Πετρούπολη το οποίο θα λειτουργεί στο δημοτικό κολυμβητήριο τρεις φορές την εβδομάδα

 

 

 

Ένα νέο αθλητικό τμήμα υδρογυμναστικής (Aqua Aerobic) ενηλίκων, στο δημοτικό κολυμβητήριο της Πετρούπολης, θα λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα. Το τμήμα υδρογυμναστικής ιδρύεται από το Τμήμα Αθλητισμού της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Πετρούπολης.

 

Η υδρογυμναστική (Aqua Aerobic) αποτελεί ένα αερόβιο πρόγραμμα άσκησης μέσα στο νερό, το οποίο βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, τη μυϊκή δύναμη, την καρδιοαναπνευστική ικανότητα και την ευλυγισία, ενώ βοηθάει τον νευρομυϊκό συντονισμό, τον ρυθμό και την ισορροπία.

Μέσω των ευεργετικών ιδιοτήτων του νερού, με την άνωση και την υδροστατική πίεση, έχουμε ως αποτέλεσμα τη μείωση των κραδασμών και την αποφυγή των τραυματισμών.

Τα δικαιολογητικά, οι προϋποθέσεις εγγραφής, η τιμολογιακή πολιτική και οι όροι χρήσης, θα είναι οι ίδιοι που ισχύουν και για την εγγραφή στο δημοτικό κολυμβητήριο.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή των ωφελούμενων στο τμήμα υδρογυμναστικής είναι τα ακόλουθα:

1) Ιατρικές βεβαιώσεις: Καρδιολόγου, Δερματολόγου και Γυναικολόγου (όταν πρόκειται για γυναίκες), που θα αναφέρουν συγκεκριμένα ότι δίδονται για το άθλημα της κολύμβησης

2) Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή εκκαθαριστικό εφορίας για την επιβεβαίωση της κατοικίας

Το κόστος του προγράμματος θα είναι:

  • 25 ευρώ μηνιαίως για τους δημότες – κατοίκους
  • 35 ευρώ μηνιαίως για τους ετεροδημότες

* Σε περίπτωση που κάποιος δημότης – κάτοικος ή ετεροδημότης θέλει να συμμετέχει και στην κολύμβηση αλλά και στην υδρογυμναστική, τότε θα καταβάλει κανονικά τη συνδρομή του για το ένα τμήμα και θα επιβαρύνεται με επιπλέον 10 ευρώ μηνιαίως για το άλλο.

Η διδασκαλία του αντικειμένου θα πραγματοποιείται από πτυχιούχους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Δήμου Πετρούπολης, κατά τις ώρες λειτουργίας του δημοτικού κολυμβητηρίου.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του δημοτικού κολυμβητηρίου στο τηλέφωνο: 210-5062961.