Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΡΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΡΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΡΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

0
0

Επίθεση από ομάδα 30 ανηλίκων δέχθηκε η αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αγίας Παρασκευής, μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη Πετρούπολης, την ώρα που αποχωρούσε 150 μέτρα μακριά από το γήπεδο.  

 

 

 

Νέο επεισόδιο βίας με τα χαρακτηριστικά οπαδικής βίας συγκεκριμένα σημειώθηκε στην Πετρούπολη το απόγευμα της Τετάρτης. Ομάδα 30 ανηλίκων μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ του Άρη Πετρούπολης και της Αγίας Παρασκευής επιτέθηκαν στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας με καδρόνια, ρόπαλα και πέτρες.

 

Πιο συγκεκριμένα μία ομάδα 30 ανήλικων ηλικίας 15 και 16 ετών μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Άρη Πετρούπολης και Αγίας Παρασκευής πλησίασαν τον οδηγό του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Αγίας Παρασκευής και τον απείλησαν ότι θα τον περιμένουν πιο κάτω και ότι θα σπάσουν το πούλμαν.

Ο οδηγός φοβούμενος από τις απειλές των νεαρών κάλεσε την αστυνομία πριν ξεκινήσει. Μία ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που βρισκόταν στην περιοχή έφτασε άμεσα και εγκλώβισε την ομάδα των νεαρών. Στη θέα των αστυνομικών οι νεαροί πέταξαν τα «πυρομαχικά» και τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησε κυνηγητό και συμπλοκή με τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα τη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων, αλλά και τον τραυματισμό δύο αστυνομικών, ο ένας εκ των οποίων (ένθετη φωτό) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Από το σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ρόπαλο, τέσσερα μαδέρια και κουκούλες τύπου full face.

Από τα επεισόδια και τη συμπλοκή ευτυχώς δεν κινδύνευσε κανένα μέλος της αποστολής της Αγίας Παρασκευής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εντός του γηπέδου δεν υπήρχε ένταση και τίποτα δεν προμήνυε τι θα συνέβαινε στην συνέχεια.

Το νέο επεισόδιο, οπαδικής βίας αυτή τη φορά, στην Πετρούπολη, προστίθεται στα σχεδόν καθημερινά επεισόδια νεανικής βίας και παραβατικότητας που αποδεικνύουν πως η Πετρούπολη είναι μία ανοχύρωτη και χωρίς ασφάλεια πόλη, που χρήζει την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων τόσο από τις τοπικές αρχές όσο και από τις αστυνομικές. Η κατάσταση δείχνει να χειροτερεύει καθημερινά και χρειάζεται παρεμβάσεις πριν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου.